Stel uw vraag  

Transport en logistiek

Van Spreuwel Transport

Bezoek website

Van Spreuwel Transport BV

Transport en logistiek

Logistiek dienstverlener sinds 1992

Webwinkel logistiek

Met de groei van alle webshops, hebben wij ons ook gespecialiseerd in consumentenleveringen. Niet alleen leveren wij binnen 24 uur, wij bieden ook additionele services zoals het aansluiten van apparaten, het maken van leverafspraken met consumenten en al onze chauffeurs beschikken over een pinautomaat wat rembourszendingen zeer goed mogelijk maakt.

Wij kunnen ook uw bedrijf vertegenwoordigen, geheel volgens uw wensen, naar klanten en afnemers.

De uitstraling van het materiaal kan worden aangepast aan uw huisstijl, zodat uw klanten en afnemers niet eens merken dat er een auto van Van Spreuwel Transport BV bij hen voor de deur staat.

Onze chauffeurs en bijrijders zijn een verlengstuk van uw organisatie, zij hebben direct contact met uw klanten en eventuele problemen kunnen zij ter plekke oplossen met behulp van mobiele communicatie met onze planning. Hierbij is uiteraard ook overleg met u mogelijk. Daarnaast wordt alle belangrijke informatie via ons transportsysteem naar u doorgemaild.

Snelvervoer

Voor spoedklussen hebben wij speciale voertuigen tot onze beschikking om zo snel mogelijk uw opdracht zonder problemen uit te voeren. Specifiek voor uw opdracht beschikken wij over vrachtwagens en bestelwagens met gesloten bakken en/of laadklep.

Distributie

De kwaliteit van onze dienstverlening heeft al vanaf het begin de hoogste prioriteit. Het belangrijkste punt waarop Van Spreuwel Transport BV zich onderscheid van andere logistieke dienstverleners is de aandacht die we schenken aan u en uw te vervoeren goederen.

Wij zijn met name gespecialiseerd in goederen met afwijkende maten en gewichten en goederen die extra aandacht nodig hebben tijdens het laden en lossen. U kunt hierbij denken aan: meubelen, verfproducten, sanitair en machines.

Onze medewerkers zijn vakbekwaam en goed getraind, hebben een enorme ervaring en zijn enthousiast, zodat ze alle opdrachten perfect voor u uitvoeren.

Op- en overslag

Naast het brede pakket aan services en diensten op het gebied van transport en distributie, kunt u ook uw voorraad laten beheren door Van Spreuwel Transport BV. Hierdoor is het voor u mogelijk om op een flexibele manier extra voorraadruimte (tijdelijk) in te zetten.

Onze warehouses zijn beveiligd volgens de norm BORG 4. Daarnaast zijn ze op een gemakkelijke en snelle manier te bereiken. Gelegen nabij afslag 29 van de A2, vooraan op het Goederen Distributie Centrum (G.D.C.) in Eindhoven/Acht.

Wij beschikken over ruim 10.000 vierkante meter vaste opslag- en overslag ruimte, waarbij klimaatregeling ervoor zorgt dat alles in de juiste conditie blijft. Hierdoor kunnen wij op het totale logistieke vlak een verlengstuk voor uw bedrijf zijn. Voor al uw zendingen waarbij tijdelijke of distributie opslag gewenst is, kunt u bij ons terecht.

Naast opslag en distributie kunnen wij uw goederen desgewenst ook sorteren en verzenden.

Van Spreuwel Transport BV in het kort

  • Transport en distributie
  • Op- en overslag
  • Logistiek dienstverlening
  • Koeriersdiensten 

Neem contact met ons op voor informatie:

Adres Mispelhoefstraat 9
Postcode 5651 GK
Plaats Eindhoven
Telefoon 040 - 787 87 00
E-mail info@vanspreuweltransport.nl