Stel uw vraag  

Warehouse & distributie

Van Straalen BV

Bezoek website

Warehouse Hoogkarspel

Warehouse & distributie

Transportbedrijf Van Straalen BV

Transportbedrijf Van Straalen BV is de meest complete logistieke dienstverlener voor u. Naast onze kennis omtrent transport zijn wij ook gespecialiseerd in alle warehouse activiteiten, van opslag tot order picking en voorraadgegevens. Transportbedrijf Van Straalen BV Warehousing is op al deze gebieden een expert te noemen. Dit komt door een goede mix van gekwalificeerde en kundige werknemers en moderne technieken die gebruikt worden.

Complete logistieke proces uitbesteden

Doordat Transportbedrijf Van Straalen BV tevens een groot distributiebedrijf is, is het mogelijke om uw complete logistieke proces uit handen te nemen. Het enige wat u mist is de rompslomp die een eigen magazijn met zich meebrengt. Nooit meer zorgen om personele inzet, ruimte, diefstalbeveiliging, wettelijke bepalingen of bezorging van uw goederen. U plaatst simpelweg uw order bij Transportbedrijf Van Straalen BV Warehouse en de rest wordt afgehandeld.

Op & Overslag

Transportbedrijf Van Straalen BV Warehouse beschikt over 1.000 m2 opslagruimte. Onze opslagloods is verwarmd, beveiligd tegen brand en inbraak en daarmee zeer geschikt voor opslag van palletgoed en andere hoogwaardige producten. Natuurlijk verzorgen wij aansluitend uw inslag en uitslag. In overleg kunnen wij ook aanvullende werkzaamheden verrichten.

Order Picking

Order Picking geschiedt door middel van barcodescanning. Dit zorgt ervoor dat er nauwkeurig gepickt wordt en dat er weinig fouten gemaakt worden. Bij binnenkomst worden uw goederen voorzien van een barcode of een locatie. Door middel van berekeningen wordt de optimale route bepaald om uw goederen te picken zodat uw goederen snel naar uw klant gestuurd kan worden.

Van Straalen in het kort

  • Modern familiebedrijf, opgericht in 1924
  • Warehouse & distributie
  • 1.000 m2 opslagruimte
  • Op- en overslag (desgewenst geconditioneerd)
  • Beveiligd tegen brand en inbraak
  • Order picking d.m.v. barcodescanning

Neem direct contact met ons op voor uw mogelijkheden

Adres Streekweg 103
Postcode 1616 AB
Plaats Hoogkarspel
Telefoon 0228 - 56 13 26
E-mail info@transportbedrijfvanstraalen.nl