Stel uw vraag Tender selectie advies 

Douane expediteur

Verhoex Douane Service

Bezoek website

Verhoex Douane Service

De douane expert sinds 1963

Verhoex

Verhoex is een neutrale douane-expediteur (douanevertegenwoordiger) met meer dan 55 jaar ervaring en een partnernetwerk dat ons onder andere vertegenwoordigd in Zwitserland, Turkije, Polen, Verenigd Koninkrijk en België. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Venlo langs de A67. Daarnaast hebben wij vestigingen op Fresh Park in Venlo en in Straelen, Duitsland.

AEO Gecertificeerd

De kracht van Verhoex ligt in onze persoonlijke benadering, begeleiding en slagvaardigheid. Iedere situatie is anders en vergt maatwerk. Uiteraard zijn wij AEO gecertificeerd, daarmee zijn wij een betrouwbare partner van de Europese douaneautoriteiten.

Douane Service

Het invullen van douanedocumenten vereist tijd en kennis van zaken. Wij wijzen u de weg en kunnen u van dienst zijn op onder andere het gebied van exportdocumenten, importdocumenten, doorvoerdocumenten (NCTS Transit documenten), fiscale vertegenwoordiging en certificaten en legalisatie.

Douane Advies, Support en Training

Naast de traditionele douane service bieden wij advies, ondersteuning (support) en training en opleiding op het gebied van douane. Denk aan advies op het gebied van douaneregelingen, vergunningstrajecten en AEO certificeringen. Of ondersteuning op het gebied van de afwikkeling van vrachten in de zeehavens, lossen van goederen onder douanetoezicht, bonded warehousing en ontgassing van containers.

Douaneafhandeling

Importeert of exporteert u goederen naar niet-EU-landen en heeft u hulp nodig bij de douaneafhandeling? Onze specialisten kunnen u hierbij van dienst zijn. Benieuwd wat wij precies voor u kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op.

Verhoex Douane Service
Adres Olivier van Noortweg 19c
Postcode 5993 SL
Plaats Venlo
Telefoon +31 (0)77 308 1010
E-mail info@verhoex.com

U krijgt snel antwoord

Geen hindernissen, obstakels en omwegen. Uw reactie wordt direct toegestuurd aan de betreffende leverancier. Zo ontvangt u snel het juiste antwoord op uw vraag.

Komt u er niet helemaal uit?

Bel 079 - 343 66 61

Stuur een e-mail

Stel uw vraag aan deze leverancier

Aanhef *