Stel uw vraag  

Logistiek vastgoed

WDP Nederland NV

Bezoek website

WDP - Warehouses with brains

Logistiek vastgoed

Specialist in het ontwikkelen en verhuren van semi-industrieel en logistiek vastgoed

WDP biedt intelligente warehouse-oplossingen met de nadruk op het ontwikkelen en verhuren van semi-industrieel en logistiek vastgoed.

Flexibiliteit

Door intense samenwerking en gezamenlijke ontwikkeling helpen wij u om sneller, vlotter en voordeliger te functioneren.

Ons hoofdkantoor is ideaal gelegen om dichtbij en snel op uw wensen te reageren. Wij stellen u de ervaring, inzichten en ideeën van onze specialisten ter beschikking, op elk domein: facility management, juridisch, financieel, communicatie, projectbeheer, commercieel, enz. Zij zijn het brein dat voor u perfecte oplossingen ontwikkelt, precies op maat van wat u nodig hebt. Elke keer opnieuw.

WDP slaagt hierin met probleemoplossend denken, lokale en korte beslissingslijnen en aandacht voor de totale eigendomskosten van uw logistieke infrastructuur.

Dynamische magazijnen

Zoekt u een magazijn, opslagruimte of distributiecentrum? Of wil uw bedrijf zijn vastgoed outsourcen om zich te concentreren op zijn kernactiviteiten?

Zoekt u een traditioneel magazijn of een cross-dock? Koude opslag of een farma-warehouse? Een magazijn met GDP- of TAPA-certificaat? Al dan niet geautomatiseerd? Ruimte voor een e-commerce operatie of data-center? Wij weten dat elk magazijn en elk distributiecentrum uniek is.

Wij bieden een ruime waaier aan goed gelegen semi-industrieel vastgoed voor permanente of tijdelijke verhuring. Ons voorstel steunt op een goed begrip van uw operationele behoeften.

U kan terecht bij ons voor: sale-and-rent-back, aankoop, renovatie, herontwikkeling, ontwikkeling, activa met ontwikkelingspotentieel over middellange termijn, het innovatieve gebruik van beschikbare ruimte.

In onze magazijnen stapelt u altijd efficiënter, omdat de standaardhoogte 10 meter of meer bedraagt. De beschikbare ruimte wordt maximaal benut, zodat u meer goederen op een kleinere oppervlakte kwijt kunt.

Op een kruispunt

Ons vastgoed ligt strategisch op de logistieke as Amsterdam-Antwerpen-Brussel-Rijsel-Parijs en ons aanbod in Roemenië groeit.

WDP kiest voor strategische locaties in Nederland, België en Noord-Frankrijk. De Rijn-Maas-Schelde-delta is van enorm economisch belang: de drie bevaarbare stromen zijn cruciaal voor een multimodale infrastructuur. Onze positie is ook strategisch gekozen rond de logistieke hotspots zoals Venlo-Venray, Tilburg-Waalwijk,… Zuidoost-Europa is onze tweede groeizone met diverse magazijnen in Roemenië.

Meer files, tijd- en geldverslindende openbare werken, hogere brandstofkosten, … de toekomst van onze handel staat op het spel door de milieu-impact van deze dagelijkse problemen. Er is behoefte aan een meer flexibele inzet van de diverse transportmodi en aan goederenoverslag in hubs. Sommige regio’s hebben een rijk en gevarieerd transportaanbod. Voor een efficiënte logistiek komt het eropaan alle mogelijkheden optimaal te combineren. WDP vestigt zijn magazijnen zoveel mogelijk op locaties waar de weg, het water, het spoor en/of het luchtvervoer elkaar kruisen. Want transportmodi beconcurreren elkaar of vullen elkaar aan inzake kosten, snelheid, toegankelijkheid, frequentie, veiligheid en comfort.

Duurzaamheid

WDP heeft het eerste BREAAM gecertificeerd logistiek gebouw op het vasteland opgeleverd, en sindsdien zijn er ettelijke gevolgd. Daarnaast heeft WDP steeds goed geïsoleerde gebouwen in portefeuille. In combinatie met het uitgekiende gebruik van duurzame en hernieuwbare energie leidt dit tot duurzame magazijnen en distributiecentra die ook nog eens voordeliger zijn in gebruik.

Over WDP

  • Opgericht in 1971.
  • Bezit, ontwikkelt en beheert semi-industrieel en logistiek vastgoed.
  • De typische aanpak van een familiebedrijf met hoge waarden en korte beslissingslijnen.
  • Marktleider in magazijnverhuur in de Benelux.
  • WDP is actief in België, Nederland en Noord-Frankrijk. In Roemenië groeien wij met nieuwe opslagoplossingen.
  • Beschikt over 2.500.000 m² aan opslagruimte.
  • WDP staat sinds 1999 genoteerd op de NYSE Euronext-beurs.

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven?
Neem direct contact met ons op via 0765 - 23 66 50!

Adres Hoge Mosten 2
Postcode 4822 NH
Plaats Breda
Telefoon + 31 (0)765 - 23 66 50
E-mail info-nederland@wdp.eu