Stel uw vraag  

Opslag en overslag

Wessem Port Services Group BV

Bezoek website

Opslag en Overslag Stein

Opslag en overslag

Opslag- en overslagbedrijf voor containers, bulk en stukgoederen

Wessem Port Services Group BV (WPS) is een allround op- en overslagbedrijf voor containers, bulk- en stukgoederen. De core-business is havenexploitatie en de logistiek in al haar multi-modale facetten. WPS behandelt jaarlijks 4,5 mio ton goederen met het bijbehorende transport
via water, weg en spoor.

Allround logistiek

WPS Group heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een allround, grensverleggende, innovatieve, logistieke dienstverlener en is sinds jaren dé thuishaven voor vele gerenommeerde klein- en grootschalige bedrijven in de directe regio, maar ook ver daarbuiten. Centraal gelegen tussen de zeehavens en het Europese achterland zorgt de WPS Group voor een efficiënte en snelle aanvoer naar haar eigen havens en vervolgens een feilloze distributie naar de klanten in de omringende landen.

Locaties

Naast de haven in Stein exploiteert de WPS Group nog 5 andere havens in Nederland en België. De havens te Wessem, Maastricht (2), Lanaken en Tessenderlo zijn allen te bereiken via grootscheeps vaarwater en liggen nabij snelwegen.

Gecertificeerd logistiek dienstverlener

WPS is actief in diverse bedrijfstakken en veel van onze klanten hebben hun logistieke activiteiten uitbesteed voor zowel de aan- als afvoer van diverse grondstoffen en/of eindproducten, met alle andere werkzaamheden die daar tussenin
kunnen liggen, zoals breken, zeven, verpakken en de specifieke opslag van allerlei stoffen op vloeistofdichte vloeren, silo's, overdekte hallen en de open lucht. WPS Group is ISO-9001, VCA** en GMP+ gecertificeerd.

Wessem Port Services Group BV in het kort

  • Havenexploitatie in Nederland en België
  • Opslag & overslag van containers, bulk en stukgoederen
  • Transport via water, weg en spoor
  • Bewerking van goederen
  • ISO-9001, VCA** en GMP+ gecertificeerd

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op:

Adres Buitenhavenweg 7
Postcode 6171 DW
Plaats Stein
Telefoon +31 (0)46 - 474 77 77
E-mail info@wessem.com