Stel uw vraag  

ZF Services Nederland B.V.

Bezoek website

Automotive toeleverancier

Producten op het gebied van besturings-, aandrijf- en chassistechniek

ZF Services Nederland B.V. in Delfgauw vertegenwoordigt in Nederland ZF Friedrichshafen AG, de Duitse fabrikant van producten op het gebied van besturings-, aandrijf- en chassistechniek voor voornamelijk de automobielindustrie. ZF levert sinds 1915 diverse componenten aan de voertuigindustrie en is één van de top drie automotive toeleveranciers wereldwijd.

ZF laat voertuigen zien, denken en handelen

In Nederland levert de organisatie naast complete units zoals transmissies en pto’s ook ruil- en vervangingscomponenten, onderdelen en reparatieservices voor vrijwel alle ZF-producten. Voor reparatieservices doen we dat ook bij de klant op locatie.

ZF is een wereldwijd  technologieconcern en levert systemen voor de mobiliteit van auto's, bedrijfsvoertuigen en industriële technologie. Met een uitgebreide portfolio biedt ZF systeem oplossingen voor gevestigde autofabrikanten, evenals mobiliteitsaanbieders en opkomende bedrijven op het gebied van transport en mobiliteit. Een focus van de verdere ontwikkeling van onze systemen is digitaal netwerken en automatisering.

Wereldwijd heeft ZF 150.000 werknemers op meer dan 200 productie locaties in 40 landen. In 2018 genereerde ZF een omzet van € 36,9 miljard. Ieder jaar wordt er meer dan zes procent van de omzet geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling.

Reparatie, onderhoud & vervanging

Transporteurs zijn van harte welkom om met ons contact op te nemen zodat de verschillende mogelijkheden toegelicht kunnen worden. Voor hen kent ZF Services Nederland mogelijkheden voor reparatie, onderhoud en vervangingsonderdelen voor trucks en distributievoertuigen.

ZF Services Nederland B.V.

Meer weten over onze producten? Neem direct contact met ons op.

Adres Distributieweg 7
Postcode 2645 EG
Plaats Delfgauw
Telefoon 015 - 270 23 50
E-mail nlinfo@zf.com