Stel uw vraag  

Transport hooi en stro

Zuidema Agrotrans

Bezoek website

Zuidema Agrotrans Transport

Transport hooi en stro

Transport van stro en hooi

Zuidema Agrotrans B.V. bestaat inmiddels al 107 jaar en dhr. Zuidema is van de vierde generatie die het bedrijf van vader op zoon heeft overgenomen.

Zuidema Agrotrans B.V. handelt vooral in stro en hooi en aanverwante producten. Ze zijn gespecialiseerd in transport over de weg en hebben 7 vrachtwagens tot hun beschikking. Met 8 mensen in dienst zorgen ze ervoor dat elke dag de veevoerders en boeren hun producten krijgen.

Vooral de agrarische sector behoort tot hun afzetmarkt. Verder doen ze veel eigen handel wat uiteindelijk weer bij boeren in de regio terecht komt.

Transport door Europa

Ook wordt er gehandeld in het buitenland, vooral in Denemarken worden er producten gekocht en verkocht. Daarnaast is er een klein gedeelte van de handel in Duitsland, België en Frankrijk. Ze transporteren alleen over de Europese wegen.

Laden & lossen

Het laden & lossen van de goederen houden ze in eigen handen en gebeurt via meeneemheftrucks. Tot slot hebben ze ook nog een opslagruimte van circa 1500 vierkante meter en is er in Nederland 1 vestiging van waaruit alles aangestuurd wordt.

Bezoek website...

Zuidema Agrotrans in het kort

  • Transport van stro, hooi en aanverwante producten
  • Eigen vrachtwagens
  • Transport door Europa, met name in Denemarken
  • Circa 1500 m2 opslagruimte

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons op 0594 - 68 70 24 !

Adres Nittersweg 7
Postcode 9853 TE
Plaats Munnekezijl
Telefoon +31 (0)594 - 68 70 24
E-mail info@zuidema-agrotrans.nl

Bezoek website...