Stel uw vraag  

TMS software

Centric IT Solutions B.V.

Bezoek website

Plan&Go TMS van Centric

TMS software

Transport Management Systeem voor een efficiënte bedrijfsvoering

Als logistieke dienstverlener hebt u een voortrekkersrol in de 24-uurseconomie. Aan uw dienstverlening worden dan ook hoge eisen gesteld. Voor een optimale logistieke operatie moet u snel reageren op uitzonderingen en onverwachte gebeurtenissen; u moet managen ‘by exception’. Het is daarbij belangrijk dat u een goed overzicht hebt. Pas als u weet wat er speelt, kunt u ingrijpen en bijsturen. Plan&Go TMS - het transport management systeem van Centric - ondersteunt u hierbij.

Plan&Go TMS is een bewezen standaardoplossing voor middelgrote transportbedrijven. Door het gebruik van parameterinstellingen is Plan&Go TMS geschikt voor vervoersstromen die variëren van groepagevervoer en distributie tot Full-Truck Loads (FTL) of een combinatie hiervan, zowel op nationaal als internationaal niveau.

Plan&Go TMS voor het hele transportproces

Het volledig geïntegreerde transport management systeem Plan&Go van Centric zorgt voor een optimale automatisering van het transportproces: van (elektronische) orderinvoer via (automatische of semi-automatische) planning tot en met mobiele datacommunicatie. De oplossing ondersteunt u bij een efficiënte bedrijfsvoering en helpt u uw logistieke en administratieve taken te beheersen en de informatievoorziening te verbeteren. De laatste release biedt vele innovaties zoals een advanced planscherm, waarmee u volledig automatisch en vanuit één scherm kunt plannen, monitoren en bijsturen.

Plan&Go TMS in combinatie met In&Out WMS en Cash&Pay

Dankzij een uitgebreide interfacemodule kan Plan&Go TMS eenvoudig worden gecombineerd met andere automatiseringssystemen. Zo kan de oplossing  worden geïntegreerd met het warehousemanagementsysteem In&Out en het financiële systeem Cash&Pay van Centric. Het voordeel hiervan is dat u een compleet overzicht hebt op basis van eenmalig ingevoerde gegevens. Hiervoor maakt de oplossing gebruik van moderne technieken, zoals webservices.

Plan&Go TMS: volledig schaalbaar

Dankzij de modulaire opbouw kunt u zelf beslissen tot welk niveau u wilt automatiseren en is het systeem eenvoudig uit te breiden. Met Plan&Go TMS beschikt u onder andere over een uitgebreid grafisch planscherm, webportal en functionaliteit voor automatisch plannen, voor- en nacalculatie en emballageregistratie.

Automatisch plannen

Met het advanced planscherm kunt u handmatig of semi-automatisch plannen. Voor het semi-automatisch plannen, maakt het systeem gebruik van plangebieden. Per plangebied wordt een plangroep gemaakt, waardoor automatisch de meest efficiënte ritvolgorde wordt bepaald. Vanuit het advanced planscherm is het ook mogelijk om te plannen op de kaart. Door het tekenen van een gebied op de kaart, wordt een selectie gemaakt van alle nog uit te voeren orders binnen het geselecteerde gebied. Via de kaart kunt u vervolgens snel en eenvoudig orders bijplannen.

Voordelen Plan&Go TMS

Met Plan&Go TMS:

  • Benut u uw capaciteit beter
  • Hebt u altijd inzicht in de levertijden
  • Werkt u efficiënter door gegevens eenmalig vast te leggen
  • Stuurt u uw organisatie beter aan, omdat informatie altijd op elk detail beschikbaar is
  • Verhoogt u de service door snel in te spelen op situaties bij uw klanten (ook onderweg)
  • Beschikt u over flexibele import- en exportmogelijkheden
  • Profiteert u van een eenvoudige, intuïtieve bediening
  • Hebt u een schaalbaar systeem

Wij zijn Centric. Aangenaam kennis te maken.

U zoekt een transparante, stabiele én pragmatische IT-partner die uw taal spreekt. Een end-to-end leverancier die u met standaardoplossingen bijstaat en bijdraagt aan een grote concurrentiekracht, gestroomlijnde processen en hoge omzet.

Als dé IT-partner voor de logistiek zetten wij ons iedere dag in voor retailers, groothandelaars en logistieke dienstverleners. Zo ondersteunen wij u op het gebied van onder andere ERP, supply chain management, fleetmanagement, TMS, WMS, E-commerce en synchrologistics.

Onze producten en diensten worden voortdurend uitgebreid met innovatieve functionaliteit; slimme features in combinatie met bewezen techniek, waarmee u uw klanten even efficiënt als servicegericht bedient.

VIDEO - Jan Krediet op toekomst voorbereid met standaardsoftware van Centric

VIDEO - GVT innoveert met Centric-software

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op via 0182 - 34 50 00!

Adres Antwerpseweg 8
Postcode 2803 PB
Plaats Gouda
Telefoon 0182 - 34 50 00
E-mail scsbinnendienst@centric.eu