Stel uw vraag  

WMS software

Centric IT Solutions B.V.

Bezoek website

Centric, uw partner in WMS

WMS software

Warehouse Management Systeem

Om op de veranderende markt te reageren, is het belangrijk dat u de informatie van uw klanten en leveranciers snel en juist interpreteert. Tegelijkertijd wilt u uw relaties van de juiste informatie voorzien, zodat uw organisatie als een volwaardige speler in de keten wordt beschouwd. Zo komt u tegemoet aan de gedachte dat we informatie moeten delen om de supply chain te versterken. Onze WMS-oplossingen Locus WMS en In&Out WMS ondersteunen u hierbij.

Met Locus WMS en In&Out WMS biedt Centric standaardoplossingen met een zeer moderne architectuur. Onze systemen zijn een begrip in de markt en een slimme keuze voor organisaties die de voorkeur geven aan bewezen én innovatieve technologie.

Locus WMS

De standaardoplossing Locus WMS van Centric is een zeer intelligent en geavanceerd WMS-pakket met uitgebreide toepassingen voor de aansturing van alle logistieke processen in uw magazijn. Het innovatieve systeem is geschikt voor middelgrote tot grote ondernemingen met complexe warehouses in de retail, groothandel, 3PL en productie. Locus WMS biedt onder andere realtime KPI-overzichten, advanced shipping, integratie met transportmanagement, dashboardfunctionaliteit en een volledig in Locus WMS geïntegreerde voice-applicatie.

In&Out WMS

Met In&Out WMS ondersteunt Centric logistieke dienstverleners met minder complexe warehouses. De oplossing is gemakkelijk te combineren met het transportmanagementsysteem Plan&Go TMS en het financiële pakket Cash&Pay. Ook is het systeem volledig geïntegreerd met Microsoft.

Onze WMS-oplossingen dragen bij aan het door Centric geïntroduceerde synchro-logistics-principe. Synchro-logistics staat voor het koppelen van alle in- en externe processen én goederenstromen; vanaf de strategische planning tot het real-time bijsturen van uw operatie. Met synchro-logistics hopen we ondernemingen te inspireren en ondersteunen op het gebied van samenwerking, klantsturing en het synchroniseren van processen met ketenpartners.

Wij zijn Centric. Aangenaam kennis te maken.

U zoekt een transparante, stabiele én pragmatische IT-partner die uw taal spreekt. Een end-to-end leverancier die u met standaardoplossingen bijstaat en bijdraagt aan een grote concurrentiekracht, gestroomlijnde processen en hoge omzet.

Als dé IT-partner voor de logistiek zetten wij ons iedere dag in voor retailers, groothandelaars en logistieke dienstverleners. Zo ondersteunen wij u op het gebied van onder andere ERP, supply chain management, fleetmanagement, TMS, WMS, E-commerce en synchrologistics.

Onze producten en diensten worden voortdurend uitgebreid met innovatieve functionaliteit; slimme features in combinatie met bewezen techniek, waarmee u uw klanten even efficiënt als servicegericht bedient.

VIDEO - Jan Krediet op toekomst voorbereid met standaardsoftware van Centric

VIDEO - GVT innoveert met Centric-software

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op via 0182 - 34 50 00!

Adres Antwerpseweg 8
Postcode 2803 PB
Plaats Gouda
Telefoon 0182 - 34 50 00
E-mail scsbinnendienst@centric.eu