Stel uw vraag  

Verpakkingssoftware

CoPackVision

Bezoek website

Verpakkingssoftware CoPackVision

CoPackVision, de software voor de verpakkingsindustrie

CoPackVisionCoPackVision is speciaal ontwikkeld voor bedrijven in de Co-Packers branche. CoPackVision geeft inzicht in het verpakkingsproces en de verschillende voorraden. Door een langdurige en intensieve samenwerking met toonaangevende Nederlandse Co-Packers heeft BLOXX IT ruime ervaring in deze innoverende branche. Alle ervaring is verwerkt in CoPackVision, zodat het geschikt is voor iedere Co-Packer. CoPackVision is continu in ontwikkeling om zo alle marktvragen optimaal te volgen en te beantwoorden.

Direct inzicht in voorraden van verpakkingsmaterialen

CoPackVision geeft direct inzicht in de voorraden van bulk- en verpakkingsmaterialen die nodig zijn om het eindproduct te produceren. Voor een juiste track & trace worden alle handelingen opgenomen en wordt geregistreerd welke bulk- en verpakkingsmaterialen zijn gebruikt in het eindproduct. Zo is altijd traceerbaar wat in welk eindproduct zit.

Verpakkingssoftware die op maat gemaakt kan worden

CoPackVision is een standaard softwarepakket, dat via configuraties op maat te maken is voor toepassing in uw onderneming. Als er toch nieuwe functies nodig zijn, dan is het mogelijk om deze snel te realiseren in de standaard oplossing. BLOXX IT beschikt namelijk over eigen software engineers in Nederland en India. Een vraag over CoPackVision? Dan belt u met uw contactpersoon van BLOXX IT in Nederland

Waarom is CoPackVision voor u geschikt?

  • Registratie: Met CoPackVision registreert u op een makkelijke manier bulk- en verpakkingsmaterialen en activiteiten die nodig zijn om de bulkvoorraad om te zetten naar het eindproduct
  • Koppelingen: BLOXX IT zorgt voor de noodzakelijke koppelingen (interfaces) om CoPackVision te verbinden met andere applicaties, klanten, logistieke dienstverleners en productie
  • Functioneel: CoPackVision voorziet in alle functies om de activiteiten en informatievoorziening rondom het verpakkingsproces in goede banen te leiden. Denk aan functies als Basisgegevens, Inkooporders, Ontvangsten, Productieorders, Productieregistratie, Printen SSCC labels, Leveringen en Facturen.

U investeert alleen in de implementatie

De enige investering die u doet, is de implementatie van de applicatie. Dit wordt in nauwe samenwerking met u uitgevoerd. Tijdens het proces wordt CoPackVision volledig geconfigureerd met uw eisen en wensen. Ook worden de gebruikers opgeleid zodat zij alle functionaliteit optimaal kunnen benutten.

Geen hoge investering door betaalbaar maandabonnement

Het gebruik van CoPackVision is gebaseerd op een betaalbaar maandabonnement. Dit maakt hoge investeringen overbodig. Het maandelijkse bedrag is afhankelijk van het aantal gebruikers en de functionaliteit. Flexibel op- en afschalen is altijd mogelijk. Uiteraard is het abonnement inclusief support, dus geen verrassende facturen achteraf.

Ook het juiste advies voor aanschaf van overige apparatuur

Aanvullende hardware, zoals handhelds, scanners en labelprinters koopt u makkelijk in via BLOXX IT. Wij adviseren over de aanschaf van de juiste apparatuur en zorgen indien gewenst voor de verdere ondersteuning bij installatie en implementatie.

Contactgegevens CoPackVision

Meer weten? Neem contact op met BLOXX IT via info@bloxxit.nl of telefoonnummer 076-5010515

Adres Bredaseweg 7
Postcode 4881 DC
Plaats Zundert
Telefoon 076 - 50 10 515
E-mail info@bloxxit.nl