Stel uw vraag  

Internationaal expeditiebedrijf

Denkers B.V.

Bezoek website

Denkers B.V.

Internationaal expeditiebedrijf

Import en export van gekoelde goederen

Bent u op zoek naar een internationaal expeditiebedrijf? Denkers BV is een expeditiebedrijf die zich richt op zowel de import als de export van goederen. Door jarenlange ervaring weten we welke eisen er worden gesteld aan het internationale transport van goederen. Uw transport is bij Denkers BV in veilige handen. U hoeft u zich niet druk te maken over de aflevertijden, of uw producten gekoeld aankomen, wij regelen het voor u!

Geconditioneerd containertransport over zee

We verschepen bijna 7000 stuks 40ft-koelcontainers (reefers) naar diverse havens over de hele wereld. Dit laat zien dat we een toonaangevende speler zijn op het gebied van internationaal transport. We hebben solide overeenkomsten gesloten met toonaangevende rederijen (eersteklas vervoerders) zoals Maersk, Hapag Lloyd, APL, Evergreen enz. Hierdoor kunnen we concurrerende tarieven bieden voor alle belangrijke scheepvaartroutes / handelsroutes over de hele wereld en er zo zeker van zijn dat uw waardevolle lading op elke denkbare manier de optimale zorg krijgt.

Marktleider scheepvaartsector gekoeld transport

Wij zijn een toonaangevende speler op het gebied van export en import over zee. Containertransport in de scheepvaart vindt plaats door middel van zeecontainers. We exporteren wereldwijd een grote diversiteit aan goederen. Zo zijn we actief in het transport van groenten en fruit, transport van trekkers en andere machinerie, bloembollen export en import, bier export en nog veel meer. We zijn op dit moment dé marktleider in het transport van bloembollen.

Reefer containers voor geconditioneerd transport

Geconditioneerd transport of gekoeld transport vindt plaats door middel van reefer containers of koelcontainers. Reefer is de vakterm voor containers voor temperatuurgevoelige goederen, specifiek voor goederen die gekoeld vervoerd moeten worden.

Wij waarborgen de kwaliteit tijdens het transport

U levert producten van kwaliteit. Natuurlijk wilt u dat deze kwaliteit gewaarborgd wordt en niet verloren gaat tijdens het transport. Om ervoor te zorgen dat bederf van bijvoorbeeld groente, fruit en andere producten tegen wordt gegaan, is specialistisch vervoer nodig in de vorm van gekoeld transport. Producten die vragen om geconditioneerd transport zijn onder andere:

  • Bloemen, bloembollen en planten (sierteelt)
  • Groenten en fruit
  • Vis, vlees en vleeswaren
  • Zuivelproducten
  • Producten uit chemische- en pharmaindustrie

Ons gemotiveerde team van ervaren en gespecialiseerde medewerkers biedt onze opdrachtgevers dagelijks uiteenlopende oplossingen in het complete traject van herkomst tot eindafnemer. We kunnen daarbij terugvallen op de jarenlange ervaring die we hebben.

Wilt u gebruik maken van onze service, neem dan contact met ons op.

Adres Nieuwland Parc 508
Postcode 2952 DG
Plaats Alblasserdam
Telefoon 078-8907228
E-mail info@denkersbv.nl