Stel uw vraag  

Transport Frankrijk

De Wit Transport

Bezoek website

Specialist in het transport van en naar heel Frankrijk

Frankrijk specialist De Wit Transport

De Wit Transport B.V. is een ervaren transportbedrijf gespecialiseerd in het transport van en naar heel Frankrijk. Met 120 vrachtwagens rijden wij dagelijks van en naar Frankrijk met stukgoed, van een pallet tot een volle vracht. Van bloemen en planten, groente en fruit, bloembollen tot algemene goederen, rollen staal, wijn, et cetera. Ons moderne wagenpark bestaat uit koeltrailers, kastentrailers, zeilentrailers, citytrailers en combi’s. Een groot aantal van onze trailers beschikt over een coilgoot en een 2-tons onderschuivende laadklep.

Daarnaast verzorgen wij met 25 auto’s zeecontainer transport van en naar de Nederlandse en Belgische havens. Ook voor tankcontainer transport kunt u bij ons terecht. Met 35 auto’s verzorgen wij het vervoer van chemicaliën, vloeistoffen en poeders.

Frankrijk specialist

Frankrijk is onze specialisatie. We zijn bekend met de geldende wet- en regelgeving voor wat betreft het vervoer en bijbehorende vervoersdocumenten en loonafspraken, de afspraken over veiligheid en safety awareness. Zo worden uw goederen, zeecontainers en luchtvracht altijd betrouwbaar op de juiste manier vervoerd, aangeleverd en gecontroleerd.

Betrouwbaar en flexibel

In 60 jaar zijn we uitgegroeid tot een professioneel transportbedrijf. Dit blijkt uit onze gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers, onze moderne wagenpark en onze eigen garage, waar we het onderhoud en de reparaties zelf uitvoeren. Om dit te bereiken en te handhaven, investeren wij in onze medewerkers, in opleidingen en in onze materialen. Onze persoonlijke aanpak en het snel reageren op onvoorziene omstandigheden, biedt onze klanten net dat beetje extra service.

Onze organisatie typeert zich door de grote mate van flexibiliteit en een goede betrouwbaarheid. Voor onze klanten kijken wij voortdurend naar de best passende en economisch gunstige oplossing. Ondanks de grootte van onze organisatie en de diversiteit in ons transport aanbod, werken we in kleine teams, vanuit de locaties Hillegom, Rijnsburg, Tiel, Breda, en Emmerich (D), waardoor we snel schakelen en samenwerken met onze klant, planning, chauffeurs én afleveradressen.

Kwaliteit

De wens van onze klant staat voorop en door de onze brede transportmogelijkheden kunnen wij bijna alle transportvragen oplossen. Daarbij waarborgen wij de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze dienstverlening. Dat doen wij door duidelijke afspraken te maken en de korte, persoonlijke, lijnen tussen klant en planning. Om deze kwaliteit en klanttevredenheid hoog te houden zijn we ISO 9001 en SQAS gecertificeerd.

Meer weten?

Bel nu met De Wit Transport en ervaar zelf de deskundigheid en flexibiliteit van onze medewerkers. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 088 - 6653300.

Bezoek website...

De Wit Transport in het kort

  • Dagelijks vertrek naar Frankrijk
  • Flexibel en service gericht
  • Betrouwbare partner
  • Kwaliteit - bestempeld met ISO 9001 certificering
  • Groupage transport (mogelijk vanaf 1 pallet)
  • Bloemen, planten, groente en fruit transport
  • Zeecontainer transport
  • Tankcontainer transport - SQAS gecertificeerd

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons op 088 - 665 33 00!

Adres 1e Loosterweg 30
Postcode 2182 BM
Plaats Hillegom
Telefoon +31 (0)88 - 665 33 00
E-mail info@dewittransport.nl

Bezoek website...