Stel uw vraag  

Transport Frankrijk

De Wit Transport

Bekijk meer

Groupage transport van en naar heel Frankrijk

De Wit Transport

De efficiënte oplossing voor het vervoer van goederen is groupage transport. Door het samenvoegen van zendingen van diverse opdrachtgevers kunnen onze klanten rekenen op een snelle, efficiënte en effectieve wijze van het verzenden van de goederen. Hier ligt de kracht van De Wit Transport. Of u nu 1 pallet te vervoeren heeft of een hele vracht, wij zorgen dat uw goederen veilig en snel naar en van elke bestemming in Frankrijk getransporteerd wordt. Dit doen wij zonder overbodige tussenschakels, waardoor we de snel, met zorg en flexibel met uw aanvraag om zullen gaan.

Dagelijks groupage transport met eigen wagenpark

Op dit moment bestaat ons eigen wagenpark voor het rijden van stukgoed uit 120 vrachtwagens, waaronder koelwagens, tautliners en kastenwagens. Wij beschikken eveneens over opleggers met zowel een coilgoot als een 2-tons onderschuivende laadklep, zodat we deze veelzijdig in kunnen zetten. We vertrekken dagelijks met meerdere auto’s richting alle grote bestemmingen in Frankrijk. Onze planners en chauffeurs spreken de Franse taal, kennen de weg en hebben jarenlange ervaring met vervoer naar Frankrijk. Ons team met planners staat iedere dag voor u klaar om uw transporten in goede banen te leiden.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van uw export of import transporten, neem gerust contact op met onze afdeling Groupage transport op 088 - 6653300 of planning@dewittransport.nl

Bezoek website...

De Wit Transport in het kort

  • Dagelijks vertrek naar Frankrijk
  • Flexibel en service gericht
  • Betrouwbare partner
  • Kwaliteit - bestempeld met ISO 9001 certificering
  • Groupage transport (mogelijk vanaf 1 pallet)
  • Bloemen, planten, groente en fruit transport
  • Zeecontainer transport
  • Tankcontainer transport - SQAS gecertificeerd

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons op 088 - 665 33 00!

Adres 1e Loosterweg 30
Postcode 2182 BM
Plaats Hillegom
Telefoon +31 (0)88 - 665 33 00
E-mail info@dewittransport.nl

Bezoek website...