Stel uw vraag  

Tilhulpmiddelen

Erkon Tilhulpmiddelen

Bezoek website

Advies, levering en onderhoud van Tilhulpmiddelen

Erkon Tilhulpmiddelen

logo-erkonErkon bestaat meer dan 40 jaar en beschikt over ruime ervaring en staat garant voor ergonomische oplossingen om de fysieke belasting terug te dringen. Wij gaan voor eenvoud, flexibiliteit, veiligheid en kwaliteit. Erkon uw betrouwbare partner met creatieve mensen, alles in eigen beheer. Voor uw werksituatie bieden wij de oplossing.

De kracht van Erkon Tilhulpmiddelen

Erkon Tilhulpmiddelen heeft een oplossing voor alles wat getild moet worden, Verrijdbare tilhulpen, heftafels, vacuumheffers, palletautomaten, trekhulpen, kantelaars en platformtrappen. Heffen en draaien: Erkon heeft óf maakt het ideale tilhulpmiddel voor uw bedrijf. U krijgt bij Erkon hightech, moderne oplossingen, ingebed in de ouderwets degelijke, persoonlijke service van een veertig jaar oud familiebedrijf. Wij delen onze ervaring en deskundigheid graag met u en uw medewerkers. Erkon levert snelheid, veiligheid en gezondheid: kernwaarden die uw bedrijf nog succesvoller maken.

Onderneem nu actie

De fysieke belasting binnen uw bedrijf vandaag nog aanpakken? Bel met Erkon Tilhulpmiddelen voor de juiste tilhulp op de juiste plek. Wij verkopen tilhulpmiddelen, maar eigenlijk zijn het de oplossingen die wij verkopen. Een slimme tilhulp draagt bij aan gezondere en veilige werkomstandigheden. Wij bieden een ruime keuze.

Onze adviseurs helpen u graag verder door het proces! Bel 071-5896400

Adres Splinterlaan 152
Postcode 2352 SM
Plaats Leiderdorp
Telefoon 071-5896400
E-mail info@erkon.nl