Stel uw vraag  

Transport op Marokko

Germanetti Benelux B.V.

Bezoek website

Transport van en naar Marokko

Transport op Marokko

Transportbedrijf Germanetti

Dagelijks vertrekken onze trailers vanuit diverse havens in Europa richting Marokko.

Veelal gebeurt dit via Cadiz (Esp) en Algeciras (Esp), maar ook de havens van Marseille (Fra), Sete (Fra), Almeria (Esp) en sinds kort Genua (Ita) worden regelmatig aangedaan. We kunnen uw transport zowel via Tanger als Casablanca verschepen, dit geld zowel voor de import als de export.

Eigen kantoor in Casablanca en Tanger met douaneloods

In Casablanca beschikken we over twee eigen kantoren waar een 15-tal mensen het verkeer binnen Marokko aanstuurt. Zo zijn er 3 havenagenten werkzaam die alle procedures in de haven begeleiden. Bovendien beschikken we er over twee eigen douaneloodsen, één in de haven en één net erbuiten. Ook in Tanger hebben we een eigen kantoor die het verkeer binnen hun regio aanstuurt. Hier werken zo’n 10 tal mensen waaronder ook een aantal havenagenten.

Laden en lossen volgens strikte veiligheidsprocedure

Door onze jarenlange ervaring in het transport van en naar Marokko hanteren we strikte safety procedures wat betreft het laden en het lossen. Wij zorgen ervoor dat er altijd een persoon van Germanetti aanwezig is die de lading telt, we maken foto’s van de lading en verzegelen onze trailers. Ook van deze verzegeling maken we foto’s.

Transport met kastentrailers en zeiltrailers

Het transport op Marokko gebeurd voornamelijk met kastentrailers, maar we kunnen ook (als een van de weinige) zeiltrailers inzetten. Ook transport in Marokko met Carnet-Tir of borgstelling is mogelijk.

Germanetti Benelux in het kort

  • Specialist in transport van en naar Marokko
  • Eigen kantoor in Casablanca en Tanger met douaneloods
  • Laden en lossen volgens strikte veiligheidsprocedure
  • Kastentrailers en zeiltrailers
  • TIR carnet transport

Neem direct contact met ons op voor uw mogelijkheden

Adres Hazeldonk 6452
Postcode 4836 LH
Plaats Breda
Telefoon +31 (0)76 - 530 80 80
E-mail benelux@germanetti.com