Stel uw vraag  

Transport op Italië

Germanetti Benelux B.V.

Bezoek website

Transport van en naar Italië

Transport op Italië

Transportbedrijf Germanetti

Als dochteronderneming van het Italiaanse Germanetti Srl is het bijna logisch dat wij ook gespecialiseerd zijn in transport van en naar Italië. In principe is elke bestemming vanuit Italië mogelijk,
maar het specialisme ligt toch vooral op de Benelux.

Logistiek platform en op- en overslag

Zowel in Bra (Cuneo) als in Lacchiarella (Milaan) beschikken wij over een logistiek platform van waar dagelijks onze vrachtauto’s (variërend van bakwagen tot complete trailers) vertrekken om goederen door heel Italië te leveren en op te halen. Ook beschikken wij hier over mogelijkheid tot op- en overslag.

Eigen kantoor in Brendola

Naast deze logistieke platformen beschikken we in Brendola (Vicenza) ook over een eigen kantoor en voor de regio Firenze maken we gebruik van een heel betrouwbare agent waarmee we al jaren succesvol samenwerken.

Zendingen door heel Italië

De zendingen worden door heel Italië opgehaald waarna ze in Bra of Lacchiarella gegroupeerd en verzonden worden naar hun uiteindelijke bestemming. Grotere partijen worden uiteraard op auto geladen en zullen direct naar hun bestemming vertrekken.

Ook het laten aanleveren van zendingen in Bra of Lacchiarella is geen probleem. Dit kan met name handig zijn voor zendingen uit Zuid-Italië en de eilanden Sicilië en Sardinië.

Transport binnen de Benelux

Binnen de Benelux regelen wij vanuit Hazeldonk het ophalen en uitleveren van de zendingen. Hiervoor beschikken we over materiaal variërend van een trailer tot bestelwagen. Ook laden en lossen met een laad- of losklep behoort tot de mogelijkheden.

Germanetti Benelux in het kort

  • Specialist in transport van en naar Italië
  • Logistiek platform in Bra (Cuneo) als in Lacchiarella (Milaan)
  • Mogelijkheid tot op- en overslag
  • Eigen kantoor in Brendola
  • Zendingen door heel Italië

Neem direct contact met ons op voor uw mogelijkheden

Adres Hazeldonk 6452
Postcode 4836 LH
Plaats Breda
Telefoon +31 (0)76 - 530 80 80
E-mail benelux@germanetti.com

Aanvullende informatie