Stel uw vraag  

Transport en logistiek

Hoevers Internationaal Transportbedrijf BV

Bezoek website

Logistiek dienstverlener Hoevers

Transport en logistiek

Hoevers Internationaal Transportbedrijf BV

Hoevers is een Europees logistiek dienstverlener. Wij opereren vanuit Nederland en verzorgen het transport van uw zendingen naar bestemmingen wereldwijd. Onze specialiteit is distributie binnen de Benelux en groupage vervoer van en naar Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk en Zwitserland. Ook Groot-Brittannië, Spanje, Portugal en Scandinavië kunnen binnen het bestaande netwerk worden bediend. We beschikken over ruim 50 trekkende eenheden en 80 getrokken eenheden zoals tautliners en city trailers, allemaal TÜV gecertificeerd. De eenheden kunnen van alle zijden beladen worden. Hoevers bestaat meer dan 85 jaar en maakt afspraken waar!

Missie & Visie

Door proactief, efficiënt en effectief te handelen bieden wij onze opdrachtgevers een uitstekende en kwalitatief hoge dienstverlening aan. Opdrachten worden geheel volgens de specificaties van de opdrachtgever uitgevoerd waarbij de hoogst mogelijke kwaliteit wordt nagestreefd. Dit vanzelfsprekend met in acht name van alle wet- en regelgeving, normen en standaards op het gebied van veiligheid, gezondheid, beveiliging en milieu. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat centraal bij het uitvoeren van onze activiteiten, waarbij er continue aandacht wordt besteed aan Triple P (People, Planet, Profit).

Kwaliteit & Duurzaamheid

Hoevers streeft binnen alle geledingen van het bedrijf kwaliteit na. Om kwaliteit te bieden, moeten de faciliteiten, het opleidingsniveau, de techniek en milieutechnische details goed zijn. Ons kwaliteitsmanagementsysteem voldoet aan ISO 9001:2008 en het Safety & Quality Assessment System (SQAS). Hoevers voert op diverse manieren een duurzaam beleid. Dit duurzame beleid voeren we door in onze kantoren, warehouses en voertuigen. Voor onze CO²-reductie hebben we onlangs de ‘Lean and Green award’ ontvangen. Dit zien wij als een extra stimulans om het uitgezette beleid verder uit te bouwen.

Distributie

De distributie van zendingen door Hoevers verloopt via onze vestigingen in Arnhem en Emmen. In totaal beschikken we hier over 12.000m² aan op- en overslagruimte. Hoevers kent een fijnmazig distributienetwerk binnen de Benelux en het Ruhrgebied in Duitsland.

24-uurs distributie

Dankzij het fijnmazige distributienetwerk in onze specialisatiegebieden kunnen wij binnen 24 uur uw zendingen bezorgen. De 24-uurs distributie geldt voor de Benelux en delen van Duitsland.

Groupage transport

Hoevers biedt niet alleen groupage, deel- en compleettransport aan voor pallets, maar ook voor rollen en andere afmetingen. Dankzij onze specialisatie in groupage op de volgende landen; Benelux, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Italië zijn wij dé oplossing voor efficiënt en kosteneffectief vervoeren van uw goederen. Door de inzet van vakbekwame mensen met kennis van ladingzekeren zijn wij in staat allerlei afwijkende maten en gewichten veilig te vervoeren. Hier merkt u bij uitstek het voordeel van onze jarenlange ervaring.

Logistieke services

Hoevers biedt als totaaldienstverlener aanvullende services voor distributie en groupage. Hoevers verzorgt extra services zoals:

  • Verzekeren van transporten
  • Om- en verpakken van zendingen
  • Sneltransporten (RUSH orders)
  • Douanefaciliteiten

Hoevers in het kort

  • Distributie binnen de Benelux
  • Groupage vervoer van en naar Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk en Zwitserland (ook Groot-Brittannië, Spanje, Portugal en Scandinavië kunnen binnen het bestaande netwerk worden bediend)
  • Warehousing & Crossdocking
  • Val Services

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven?
Neem direct contact met ons op via 026 – 384 35 75!

Adres Pieter Calandweg 21
Postcode 6827 BJ
Plaats Arnhem
Telefoon 026 - 384 35 75
E-mail sales@hoeversgroep.nl