Stel uw vraag  

Transport en logistiek

Transportbedrijf J. van der Linden B.V.

Bezoek website

Klantgericht in transport en logistiek van en naar Duitsland

Transport en logistiek

Transportbedrijf J.van der Linden B.V.

Van der Linden is gespecialiseerd in distributie van groupagezendingen van en naar Duitsland en het ontwikkelen en aanbieden van dedicated oplossingen binnen de Benelux in transport en logistiek. 

Dagelijks vertrekken er vanuit de vestiging in Waalwijk (Noord-Brabant) diverse vrachtauto’s naar Duitsland met zendingen vanaf 1 pallet tot zendingen met de meest uiteenlopende afmetingen. Door de inzet van Nederlandse chauffeurs, die veelal meerdere talen spreken, welke vanuit een groep met ervaren planners opgevolgd worden met behulp van een modern boardcomputersysteem, wordt u een hoge kwalitatieve transportdienst tussen Nederland en Duitsland en v.v. aangeboden tegen concurrerende tarieven.

Om de combinatie van uw zendingen verantwoord te groeperen tot complete vrachten beschikt Van der Linden in Waalwijk over meerdere moderne magazijnen met diverse overslagmogelijkheden, zoals standaard cross-dock magazijnen, maar ook magazijnen met bovenloopkranen en magazijnen t.b.v. overslag van ADR goederen.

Naast het specialisme Duitsland is het zoeken naar een logistiek maatwerk voor u als klant een belangrijke activiteit van Van der Linden. Hieruit is in de afgelopen jaren een aantal zusterbedrijven ontstaan, welke voor u aanvullende logistieke activiteiten kunnen bieden.

ROC Waalwijk B.V. (Zeecontainer logistiek)

Gevestigd in de Waalwijkse haven is binnen de Van der Linden groep een lokale containerterminal ontstaan onder de naam Regionaal Overslag Centrum Waalwijk, oftewel ROC Waalwijk. Via deze containerterminal worden dagelijks vanuit de havens in Rotterdam en Antwerpen zeecontainers per binnenvaartschip aan- en afgevoerd. Deze containers worden daarna per truck naar de klant gebracht of de goederen worden in Waalwijk overgeladen om zo met regulier wegtransport / distributie binnen de Benelux of Duitsland bij de ontvanger afgeleverd te worden. Natuurlijk kunnen  door ROC Waalwijk ook de benodigde documenten verzorgd worden.

Furniture Logistics Waalwijk B.V. (FLOW)

Meubellogistiek verzorgen op een verantwoorde wijze is een vak apart. Dit is niet te combineren in reguliere distributie. Specialistische kennis, een apart magazijn en een specifiek wagenpark staan binnen de groep gereed om vanuit de vestiging van Furniture Logistics Waalwijk uw meubels of aanverwante (schadegevoelige) producten op correcte wijze te verzenden over of te ontvangen vanuit de gehele wereld. Ook hierbij worden door FLOW de benodigde documenten en geschikt equipment geregeld, zodat u zonder zorgen in uw stoel kan blijven zitten.

De Van der Linden groep biedt u:

  • Dagelijkse groupagedienst NL – Duitsland – v.v.
  • Containertransport van en naar Regio Waalwijk en gecombineerd met distributie
  • Diverse opslagmogelijkheden in beveiligde magazijnen
  • Optimalisering van uw logistieke processen en wensen
  • Meubellogistiek op niveau
  • Inzet van Nederlands gekwalificeerd personeel
  • Gecertificeerd transport conform ISO 9001 : 2008
  • Milieubewust transport met Lean and Green STAR certificaat
  • Gewaarborgd containeroverslag en transport gecertificeerd conform AEO
  • Een logistieke partner voor nu en in de toekomst.

Test nu onze mogelijkheden, wij staan voor u klaar:

Adres Energieweg 7
Postcode 5145 NW
Plaats Waalwijk
Telefoon 0031 - (0)416 - 67 52 30
E-mail info@vdlindentransport.nl