Stel uw vraag  

Warehouse & distributie

J. van der Linden B.V.

Bezoek website

Logistiek en warehouse activiteiten

Warehouse & distributie

Transportbedrijf J.van der Linden B.V.

Van der Linden is gespecialiseerd in distributie van groupagezendingen van en naar Duitsland en het ontwikkelen en aanbieden van dedicated oplossingen binnen de Benelux in transport en logistiek. 

Naast de uitvoering van transport verzorgd Van der Linden diverse logistieke en warehouse  activiteiten verdeeld over meerdere bedrijfspanden in Waalwijk. Hierin komen de meest uiteenlopende producten voor welke worden opgeslagen en gehandeld. Zowel standaard pallets als lengtegoederen, voornamelijk diverse metalen producten, maar ook breukgevoelige producten en ADR goederen worden dagelijks door de medewerkers van Van der Linden gehandeld. Ontvangstcontrole, opslag en voorraadbeheer, orderpicken, verpakken en verzenden zijn dagelijkse werkzaamheden waarbij steeds wordt nagedacht over verbeteringen, teneinde de kosten van deze activiteiten beheersbaar te houden.

30.000 m2 opslagruimte

Voor opslag van uw goederen heeft Van der Linden binnen Waalwijk de beschikbaarheid over zo’n 30.000 m2 aan magazijnen, waarvan 1/3 deel met 16.000 palletplaatsen in stellingen is ingericht en 2/3 deel beschikbaar is voor opslag van variabele afmetingen en volumes. Ook is in ieder magazijn het benodigde equipment beschikbaar, zoals heftrucks van 1,5 tot 7,5 ton, inpandige bovenloopkranen < 8 ton enz. Tevens is het beschikbare equipment geschikt voor het laden en lossen van zeecontainers, waarmee niet alleen standaard pallets, maar ook overmaatse of zware producten in zowel open top containers als gesloten boxcontainer op verantwoorde wijze geladen of gelost kunnen worden. Het zeewaardig stuwen van deze containers is daarmee ook een van de specialismen van de medewerkers van Van der Linden.

FLOW

Furniture Logistics Waalwijk (FLOW) is een compleet dienstverlener op het gebied van meubels. Wij verzorgen de volledige logistieke verwerking en distributie van meubels, waardoor wij u volledig kunnen ontzorgen op logistiek en administratief gebied.

Flow Waalwijk verzorgt alle stappen die nodig zijn voor de juiste verwerking en distributie van meubels. Wij zijn ervaren in de import van meubels in zeecontainers vanuit de hele wereld. In ons magazijn in Waalwijk verzorgen wij vervolgens de controle, inslag en opslag van de meubels. Onze ervaren medewerkers zorgen voor het laden en lossen van uw containers en voor alle logistieke werkzaamheden die hierbij komen kijken.

FLOW Waalwijk heeft ook veel ervaring met het voorbereiden en beleveren van (meubel)beurzen. Onze medewerkers helpen ook graag bij de opbouw van deze beurzen. Ook voor andere aanvullende diensten kunt u bij ons terecht, zoals voor het opmaken van (douane)documenten en voor de fiscale vertegenwoordiging bij de invoer van goederen.

ROC Waalwijk B.V.

Ook buitenopslag is mogelijk. Naast opslag in magazijnen, bestaat binnen de Van der Linden groep tevens de mogelijkheid om op afgesloten terreinen van Regionaal Overslag Centrum Waalwijk BV buiten opslag te verzorgen. De bedrijfsterreinen voor deze opslagmogelijkheid zijn direct gesitueerd aan de Waalwijkse haven en daarmee voor de aan- en afvoer van goederen zowel over de weg als over het water bereikbaar. Op deze terreinen bestaat de mogelijkheid om goederen tot 40 ton te handelen en op te slaan.

De Van der Linden groep biedt u:

  • Warehousing in beveiligde magazijnen (30.000 m2)
  • ‚ÄčHandling van goederen met heftrucks en bovenloopkranen in magazijnen tot 8 ton
  • Opslag en handling op buitenterreinen (10.000 m2) van goederen tot 40 ton
  • Opslag in zeecontainers
  • Optimalisering van uw logistieke processen en wensen
  • Goederencontrole, orderpicken, voorraadbeheer enz.
  • Strippen en zeewaardig stuwen van zeecontainers
  • Alle benodigde transportmogelijkheden als verlengstuk van de opslag activiteiten.
  • Een logistieke partner voor nu en in de toekomst.

Test nu onze mogelijkheden, wij staan voor u klaar:

Adres Energieweg 7
Postcode 5145 NW
Plaats Waalwijk
Telefoon 0031 - (0)416 - 67 52 30
E-mail info@vdlindentransport.nl