Stel uw vraag  

Expediteur luchtvracht

Steder Group Logistics BV

Bezoek website

Expediteur luchtvracht

Luchtvracht & distributie Rotterdam

Ervaren luchtvracht expediteurs

Steder Group heeft een eigen luchtvracht afdeling die bestaat uit zeer ervaren luchtvracht expediteurs. Service staat bij ons hoog in het vaandel en daarom nemen wij altijd de tijd voor persoonlijk contact en op maat gemaakte oplossingen.

Door onze jarenlange ervaring met diverse soorten vracht en verschillende plaatsen van vertrek en bestemmingen zorgen wij er voor dat uw vracht tegen competitieve prijzen op tijd en veilig zullen arriveren.

IATA en AEO gecertificeerd

Als luchtvracht expediteur zijn wij in het bezit van het IATA certificaat. Ook hebben wij als Steder Group het AEO-certificaat verkregen van de douane. Dit levert ons voordelen op het gebied van douaneafhandeling.

Luchtvracht export en import

Steder Group biedt wereldwijd complete logistieke diensten aan voor elk type vracht. Of u nu reguliere vracht, speciale vracht zoals gevaarlijke goederen, temperatuur gecontroleerde goederen of oversized goederen te verschepen heeft, door ons uitgebreide netwerk van agenten en de juiste kennis zorgen wij ervoor dat de goederen soepel van A naar B getransporteerd worden.

Omdat wij deel uit maken van een groep die een breed scala van diensten aanbiedt kunnen wij u one-stop-solutions aanbieden. U als bedrijf zijnde wilt zich focussen op uw belangrijkste bedrijfsactiviteiten, wij willen dat ook. Daarom kunnen wij het logistieke proces voor u uit handen nemen. Afhalen bij de fabriek via onze vaste wegtransporteurs, afleveren op de luchthaven, opmaken en afhandeling van de complete douane formaliteiten, en in land van bestemming de huislevering. Wij blijven van A tot B het complete proces monitoren en houden u van de belangrijke aspecten op de hoogte.

Projectlading

Steder Group biedt u een complete logistieke diensten aan, zoals project management, op maakt gemaakte oplossingen voor complexe, zware en ‘oversized’ lading. Ons team van expediteurs hebben de kennis en kunde om elk type vracht te verschepen. Doordat wij van te voren een uitgebreid plan maken en vervolgens het hele proces monitoren en volledige ondersteuning bieden gaat het transport en de douaneafhandeling altijd zo vloeiend mogelijk. 

Onze dagelijkse diensten

  • Onderzoek naar de beste transport mogelijkheden
  • Bij verschillende luchtvaartmaatschappijen de prijzen en opties vergelijken, zodat we u de beste dienst kunnen aanbieden.
  • Opmaken en controleren van alle douaneformaliteiten
  • Huisleveringen
  • Opslag en distributie
  • Verzekeringen

Bent u benieuwd naar de verschillende diensten die Steder Group aanbiedt? Neem direct contact met ons op:

Of wilt u een offerte ontvangen voor uw transport, neem dan gerust contact met ons op via aircargo@stedergroup.com.

Bezoekadres
Adres Dienstenstraat 15
Postcode 3161 GN
Plaats Rhoon
   
Postadres
Adres PO Box 1050
Postcode 3160 AG
Plaats Rhoon
   
Telefoon +31 (0)10 - 503 34 56
E-mail aircargo@stedergroup.com