Stel uw vraag  

Project logistiek

Steder Group Logistics BV

Bezoek website

Wereldwijde project logistiek

Project logistiek

Voor iedere projectlading de juiste oplossing

Het maakt niet uit hoe groot een installatie of hoe complex de logistieke operatie is. Als het om projectlading gaat, heeft de Steder Group altijd een passende oplossing. Complete fabrieken en windparken heeft de Nederlandse specialist naar de verste uithoeken getransporteerd. Ze hebben er de ervaring en het materieel voor – en bovenal de drive om een project tot en met het laatste boutje af te ronden. Volgens afspraak en op tijd.

Logistiek dienstverlener pur sang

De Steder Group is een private onderneming met ruim 130 medewerkers. De logistieke dienstverlener biedt een compleet aanbod: agencies, chartering, freight fowarding forwarding, liner agency en project logistics. Het hoofdkantoor staat in Rhoon (bij Rotterdam). Vestigingen heeft het bedrijf in Amsterdam, Antwerpen, Aberdeen, Glasgow, Constanta, Djibouti en Dubai.

Alle transportvormen op alle continenten

Die veelzijdigheid maakt dat de Steder Group alle transportvormen inzet en alle continenten bedient. Afhankelijk van de aard van het project en de wens van de opdrachtgever kunnen we een deel of de totale logistiek van a tot z verzorgen. De Steder Group Projects werkt onder meer voor de offshore, baggeraars, de petrochemische industrie en power plants.

De aangewezen partner voor Oost-Afrika

Voor Oost-Afrika is de Steder Group de aangewezen partner. Die specialisatie ontstond in de jaren ’80. Het bedrijf werd toen geselecteerd als een van de drie forwarders voor de noodhulpprogramma’s voor Ethiopië. Dat deed het zo goed dat er het agentschap van ESL (Ethiopian Shipping & Logistics Services Enterprises) uit volgde.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op:

Bezoekadres
Adres Dienstenstraat 15
Postcode 3161 GN
Plaats Rhoon
   
Postadres
Adres PO Box 1050
Postcode 3160 AG
Plaats Rhoon
   
Telefoon +31 (0)10 - 503 33 00
E-mail projects@stedergroup.nl