Stel uw vraag  

Internationaal transport en expeditie

TransHeroes Smart Logistics Group

Lees verder...

TransHeroes - Internationaal transport en expeditie

Uw logistieke partner door heel Europa en daarbuiten

Transport en expeditie

TransHeroes bedient geheel Europa en vele landen die ver daarbuiten liggen met transport over de weg, zowel voor volle trailers, deelpartijen als groupage zendingen. Een pallet naar Duitsland of een complete trailer naar Kazachstan? Geen probleem, TransHeroes weet de juiste wegen te bewandelen. Met lijndiensten naar vele bestemmingen zijn de logistieke helden uit Twente de juiste keus als het om internationaal transport gaat.

Dagelijks onderweg in geheel Europa

De focus van de verschillende business units van TransHeroes lag in het verleden voornamelijk op transport naar Oost- en Zuid-Europa. Het afgelopen decennia is echter gebouwd aan een stevige basis voor een complete dienstverlening. Hierdoor zijn bestemming als Denemarken, Groot Brittanië en bijvoorbeeld Zweden dagelijks werk geworden.

TransUrgent: Urgent en Express Transport

Een andere business unit van TransHeroes verzorgt enkel en alleen spoedtransporten tot 1500 Kilogram door geheel Europa. Moet het echt snel? Dan is TransUrgent het antwoord. Daarbij beloven we u dat wij zelf de retourvrachten regelen, zo betaalt u enkel en alleen de kilometers van uw traject.

Lucht- en zeevracht

Onze IATA gelicenseerde luchtvracht afdeling verzorgt wereldwijde zendingen met het vliegtuig, inclusief screening en de opmaak van alle documenten. De zeevracht afdeling regelt voor u de beste condities bij de rederijen en NVOCC’s. Het maakt hierbij niet uit of het om een enkele pallet zeevracht gaat of meerdere volle containers.

TransHeroes in het kort

  • Wegtransport
  • Luchtvracht
  • Zeevracht
  • Railtransport
  • Koeriersdienst
  • Warehousing
  • Douane

Wilt u zelf ervaren hoe het is om met logistieke helden te werken? Neem dan snel contact op! TransHeroes®: We are what you need!

Adres Heliumstraat 8
Postcode 7463 PL
Plaats Rijssen
Telefoon 088-5220511
E-mail info@transheroes.com