Stel uw vraag  

Int. transport

Van Heugten Transport

Bezoek website

Van Heugten Transport BV

Int. transport

Specialist in internationaal transport

Van Heugten Transport is een transportbedrijf, gevestigd in Scherpenzeel. Met een modern wagenpark van ruim 53 trucks en 102 trailers, bedient Van Heugten Transport haar klanten met internationaal transport door West-Europa en diverse logistieke diensten. Van Heugten Transport is gespecialiseerd in het vervoeren vanaf één pallet (groupage) tot en met full loads.

Dagelijks internationaal transport

Dagelijks worden internationale groupage transporten van en naar Duitsland, Frankrijk, Engeland, Oostenrijk en Denemarken gereden. Het transport naar de landen omvat meestal deelladingen. Retour worden er voornamelijk complete vrachten gereden.

Van Heugten Transport maakt geen gebruik van hubs of palletnetwerken, waardoor er sneller van A tot Z kan worden getransporteerd.

Vervoer droge producten

Voor het vervoer van alle voorkomende droge producten (handelsgoederen) kunt u bij Van Heugten Transport terecht. Het transportbedrijf is inzetbaar voor tal van goederen, variërend van tapijt en kunststofproducten tot legeringsmiddelen, metalen en verpakkingsmiddelen. Van Heugten Transport is gespecialiseerd in het pallettransport, vanaf één pallet (groupage) tot en met full loads.

Duurzaam transport

Van Heugten Transport gelooft in een duurzame manier van ondernemen waarin bewust wordt stil gestaan bij de impact die Van Heugten Transport op het milieu en haar omgeving heeft. Met het ‘Lean & Green’ programma wil Van Heugten Transport zorgen voor een positieve impact op het milieu en de leefomgeving en de bedrijfsvoering efficiënter maken.

CO2 uitstoot verminderen

Van Heugten Transport heeft als doel om in 2014 een relatieve reductie van 20% aan CO2 emissies te bereiken ten opzichte van het startjaar 2009. Om dit doel te bereiken heeft Van Heugten Transport de volgende maatregelen genomen:

  • Overstappen op TRAXX-Diesel
  • Het gebruik maken van lage-weerstandsbanden
  • Samenwerking aangaan met klanten en collega-vervoerders om de beladingsgraad te verhogen
  • Het uitvoeren van chauffeurscoaching

Warehousing

Van Heugten Transport is gelegen in Scherpenzeel en beschikt over 13.000 m2 beveiligde opslag- en overslagruimte, voorzien van sprinklers en inbraakbeveiliging. Door de gunstige geografische ligging, met korte uitvalswegen naar de A1 en de A12, is Van Heugten Transport onder andere binnen 45 minuten vanuit Duitsland te bereiken.

Van Heugten Transport in het kort

  • Dagelijks internationaal transport
  • 53 trucks en 102 trailers
  • 13.000 m2 warehousing
  • Transport van en naar Duitsland, Frankrijk, Engeland, Oostenrijk en Denemarken 

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven? Neem direct contact met ons op via 033 - 277 99 41!

Adres Stationsweg 395
Postcode 3925 CC
Plaats Scherpenzeel
Telefoon +31 (0)33 - 277 99 41
E-mail info@v-heugten.nl

Aanvullende informatie