Stel uw vraag  

Transport en logistiek

Wetron Transport & Logistics BV

Bezoek website

Wetron Transport & Logistics BV

Transport en logistiek

Specialist in transport en logistiek

Wetron Transport & Logistics BV is een logistieke dienstverlener gespecialiseerd in het aanbieden van totaaloplossingen op het gebied van transport en logistiek. Vanuit onze centraal gelegen vestiging in Weert bestrijken wij reeds 50 jaar met eigen vloot een groot gedeelte van Europa met als speerpunt Italië. Van 1 pallet tot 115 m3 en ADR-zendingen!

Wegtransport

Dagelijks verzorgt Wetron diensten van en naar Benelux, Duitsland, Frankrijk, Iberica,  de Alpenlanden en Italië. Het multifunctioneel inzetbaar wagenpark voldoet aan de wensen en eisen van vrijwel ieder transport.  Groupage, deel- en compleet ladingen alsmede volumineuze zendingen kunnen in het netwerk geïntegreerd worden.

Intermodaal transport

Naast het traditionele wegvervoer is Wetron sinds 1995 gespecialiseerd op het gebied van intermodaal transport. Met dagelijkse vertrekken, onder andere dankzij een eigen treinverbinding tussen de Benelux/Ruhr-Gebiet en Italië, biedt Wetron de mogelijkheid zware en/of volumineuze goederen te vervoeren. De voordelen van intermodaal transport zijn:

 • Meer gewicht per lading (29 ton laadvermogen)
 • Beperkte tolheffing
 • Rijbeperkingen spelen nagenoeg geen rol
 • Vermijden van congestie op het wegennet
 • Milieuvriendelijk
 • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

Aanvullende logistieke activiteiten

Bij de hoofdvestiging in Weert is 30.000+ m2 opslagruimte beschikbaar, opgebouwd uit palletopslag in racking systems, bulk storage, crossdock of lange termijn opslag. De warehouses zijn tevens geschikt voor value added services en het opslaan van goederen die onder douanetoezicht staan, zogenaamde bonded warehouses (AEO gecertificeerd). Het afhandelen van container zendingen en douaneformaliteiten zijn activiteiten die hier naadloos op aansluiten. Moderne ICT om de aansturing van deze processen mogelijk te kunnen maken, kan klantgericht aangeboden worden.

Duurzaamheid

De processen van Wetron zijn gecertificeerd volgens de ISO 9001 en ISO 14001 norm. Duurzaam ondernemen is essentieel  waardoor ook de “Lean and Green award” een belangrijke plaats binnen Wetron inneemt.

De kracht van Wetron

Wetron Transport & Logistics beschikt over een platte organisatie met korte communicatielijnen. De voorkeur gaat uit naar een persoonlijke benadering waarin wij snel en efficiënt kunnen inspelen op uw logistieke vraagstukken. Belangrijke speerpunten zijn dan ook flexibel, oplossingsgericht, ontzorgen van klanten en doeltreffend acteren.

Wetron Transport & Logistics in het kort

 • Totaalpakket van transport en warehousing
 • Transport door heel Europa middels diverse modaliteiten
 • Van 1 pallet tot 115 m3 inclusief gevarengoed
 • 30.000 m2 warehousing met value added services
 • Duurzaam ondernemen
 • Professionele en flexibele organisatie

Onze afdeling verkoop staat u graag te woord voor aanvragen alsmede overige informatie:

Adres Graafschap Hornelaan 141
Postcode 6001 AC
Plaats Weert
Telefoon 0495 - 88 77 40
E-mail sales@wetron.nl