Stel uw vraag  

30.000 m2 warehousing

Wetron Transport & Logistics BV

Bezoek website

Wetron Logistics BV

30.000 m2 warehousing

Specialist in warehousing

Wetron is een innovatieve, internationale aanbieder van logistieke diensten. Wetron beschikt over ervaren, gekwalificeerde  en professionele medewerkers, die voor vrijwel  alle wensen van een klant de kennis, ervaring en middelen kunnen bieden om efficiënte en effectieve oplossingen te realiseren.

Strategische ligging

De warehouses van Wetron Logistics BV zijn gevestigd  in Weert, in het zuiden van Nederland nabij de Belgische en Duitse grenzen. Weert ligt tevens zeer gunstig ten opzichte van industriële centra, zeehavens, binnenvaartterminals en belangrijke doorgaande spoor- en wegverbindingen.

30.000+ m2 warehouse

De core business van Wetron Logistics BV is uw goederen te bewegen en opslaan op het juiste moment tegen een marktconforme vergoeding en het toevoegen van waarde aan uw producten (value added services). Bij de hoofdvestiging in Weert is 30.000+ m2 opslagruimte beschikbaar, opgebouwd uit palletopslag in racking systems, bulk storage, crossdock of lange termijn opslag. De warehouses zijn geschikt voor het opslaan van goederen die onder douanetoezicht slaan, zogenaamde bonded warehouses.

Kwaliteit

De processen van Wetron Logistics BV zijn gecertificeerd volgens de ISO 9001 en ISO 14001 norm. Duurzaam ondernemen is essentieel waardoor ook de Lean and Green award een belangrijke plaats inneemt.

Versterkt door de AEO-certificering biedt Wetron een versoepelde afhandeling van de goederenbeweging, minder administratieve lasten en minder controles, wat weer resulteert in het feit dat wij u sneller en efficiënter kunnen bedienen.

Flexibel, persoonlijk en toch professioneel

Wetron Logistics BV beschikt over een platte organisatie met korte communicatielijnen. De voorkeur gaat uit naar een persoonlijke benadering waarin wij snel en efficiënt kunnen inspelen op uw logistieke vraagstukken. Belangrijke speerpunten zijn dan ook flexibel, oplossingsgericht, ontzorgen van klanten en doeltreffend acteren.

Douaneformaliteiten, advies op maat en eventueel op locatie behoren tot de mogelijkheden. Onze logistieke professionals staan voor u klaar!

Wetron Logistics BV in het kort

  • 30.000 m2 veelzijdige opslagcapaciteit
  • Warehouse Management System met RF-scanning
  • Value added services
  • Bonded warehouses /afhandeling douaneformaliteiten
  • Hoogstaand kwaliteitsniveau (ISO, Lean and Green, AEO)
  • Professionele  en flexibele organisatie
  • Totaalpakket van warehousing en transport

Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend gesprek. U kunt contact met ons opnemen via onderstaande gegevens:    

Adres Graafschap Hornelaan 141
Postcode 6001 AC
Plaats Weert
Telefoon 0495 - 88 77 03
E-mail sales@wetron.nl