Stel uw vraag Tender selectie advies 

ADR Opslag

CP Benelux Logistics BV

Bezoek website

CP Benelux Logistics BV | ADR Opslag

ADR opslag

Opslag en handling van al uw goederen

CP Benelux Logistics heeft opslagloodsen in Nederland en België. Of het nu om palletopslag, opslag in stellingen of losse opslag gaat: wij bieden uw lading de ruimte. Al onze loodsen hebben laad en los dokken aan twee zijden en een innovatief warehouse management systeem waarop u uw voorraad live kunt beheren. Onze toegevoegde waarde ligt in de vele handling werkzaamheden die wij u uit handen nemen, zoals:

  • Orderpicking
  • Kleurmengen
  • Inpakken
  • Mostername
  • Labellen

Opslag van ADR-goederen

Onze magazijnen zijn volledig toegerust op de opslag van ADR-goederen in vrijwel iedere klasse. Alle magazijnen zijn voorzien van branddetectie, brandmelders, Sprinkler / foam installaties. Onze medewerkers hebben alle kennis ervaring en certificaten in huis om met ADR-goederen te kunnen werken. Naast ADR-goederen slaan wij diverse andere goederen op die een opslagfaciliteit met toegevoegde waarde vereisen.

Opslag van douanegoederen

CP Benelux beschikt over een AEO-certificaat. Dit houdt in dat wij ons conformeren aan de nieuwe Europese wetten omtrent ‘safety’en ‘security’ van goederenopslag. In combinatie met ISO 9001 waarborgen wij hiermee alle noodzakelijke processen.

Adres Malledijk 3, loods 28
Postcode 3208 LA
Plaats Spijkenisse
Telefoon +31 (0)10 - 299 49 99
E-mail operations@cp-benelux.nl

U krijgt snel antwoord

Geen hindernissen, obstakels en omwegen. Uw reactie wordt direct toegestuurd aan de betreffende leverancier. Zo ontvangt u snel het juiste antwoord op uw vraag.

Komt u er niet helemaal uit?

Bel 079 - 343 66 61

Stuur een e-mail

Stel uw vraag aan deze leverancier

Aanhef *