Stel uw vraag  

Scheepsleveringen

CP Benelux Logistics BV

Bezoek website

CP Benelux Logistics BV | Scheepsleveringen

Scheepsleveringen

Leveren van ADR-goederen aan schepen

De levering en behandeling van ADR-goederen is ons specialisme. Of het nu gaat om verf, brandstoftoevoegingen, reinigingschemicaliën of andere gevaarlijke stoffen, wij hebben de kennis en expertise in huis om uw producten op een verantwoorde en efficiënte wijze tot aan de eindbestemming te bezorgen.

Grote leveringszekerheid, 24/7 bereikbaarheid

CP Benelux Logistics zet alles op alles om uw producten aan boord van het schip te krijgen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en kunnen tot twee uur van te voren zendingen klaar te maken. Door deze uitstekende dienstverlening en grote leveringszekerheid weten steeds meer producenten en leveranciers van zogenoemde MRO (maintenance, repair & operating) supplies ons te vinden voor hun leveringen aan boord van zeeschepen. Ook als zij geen specifieke ADR-behoeften hebben.

Scheepsbevoorrading in de ARA-regio

Vanuit ons hoofdkantoor in de haven van Rotterdam organiseren wij leveringen naar alle zeehavens in Europa. Dankzij ons eigen wagenpark zijn wij in staat om snel urgente leveringen binnen de ARA-range uit te voeren. Wij passen onze planning continu aan om uw spoedzendingen zo efficiënt mogelijk aan boord te kunnen leveren. Zo kunnen wij uw producten afleveren in onder andere Rotterdam, Amsterdam, IJmuiden, Vlissingen, Den Helder, Eemshaven, Zeebrugge, Gent en Antwerpen. Wij weten de weg op de terminals en maken de verzendingspapieren en douanedocumentatie voor u in orde.

Adres Malledijk 3, loods 28
Postcode 3208 LA
Plaats Spijkenisse
Telefoon +31 (0)10 - 299 49 99
E-mail operations@cp-benelux.nl