Stel uw vraag  

ADR Transport

CP Benelux Logistics BV

Bezoek website

CP Benelux Logistics BV | ADR Transport

ADR transport

Transport: meer dan ladingen vervoeren

CP Benelux Logistics is specialist in het transport, de opslag en distributie van ADR-goederen. Onze opslagloodsen zijn volledig toegerust op veilige en verantwoorde op- en overslag van ADR-goederen. Ook onze medewerkers beschikken over de juiste kennis, ervaring en certificaten om met ADR-goederen te werken.

Transport binnen Europa

Met CP Benelux Logistics is elke Europese bestemming binnen handbereik. Of u nu een spoedlevering heeft, ADR goederen wilt vervoeren of een speciale lading wilt transporteren. Over de weg, over water of door de lucht.

Betrouwbare partner in transport

Kwaliteit voert bij ons de boventoon. De regie over het transport houden wij daarom geheel in eigen hand. Wij beschikken over eigen trucks, die volledig zijn toegerust op het vervoer van ADR goederen en het lossen en laden aan boord van schepen. Daarnaast hebben we een zorgvuldig netwerk opgebouwd met vervoerders in heel Europa. Dit in combinatie met onze jarenlange marktkennis en expertise binnen de CP Group maakt van ons een betrouwbare partner voor multimodaal transport in heel Europa.

Transport op maat

Aan de wensen van de klant voldoen. Daar gaat het om bij CP Benelux Logistics. Wij gaan verder dan het transporteren van uw lading. Wij denken met U mee en gaan actief op zoek naar efficiënte transport oplossingen. Communicatie en goede informatievoorziening staan bij ons centraal. Onze persoonlijke aanpak, korte lijnen en online tools als track and trace zijn hierin onmisbaar.

Adres Malledijk 3, loods 28
Postcode 3208 LA
Plaats Spijkenisse
Telefoon +31 (0)10 - 299 49 99
E-mail operations@cp-benelux.nl