Stel uw vraag  

Transport op Tunesië

Germanetti Benelux B.V.

Bezoek website

Transport van en naar Tunesië

Transport op Tunesië

Transportbedrijf Germanetti

In Rades beschikken wij over een eigen logistiek platform bestaande uit 10.000 m2 omheind terrein, 2000m2 overdekte opslagruimte (douaneloods!) met diverse laaddock’s en 500 m2 kantoorruimte waar ruim 50 mensen werkzaam zijn.

48 uur levering binnen Tunesië

Bijna aan elke wens van de ontvanger of afzender betreffende de leveringsvoorwaarde kan worden voldaan. Buiten de normale vrachtwagens beschikken we over 85 kleinere auto’s, variërend van bestelbus tot bakwagen, zodat we een 48 uur levering binnen Tunesië kunnen garanderen. Dit alles wordt gecoördineerd door eigen mensen die 7 dagen per week, 24 uur per dag beschikbaar zijn, uniek in Tunesië.

Dagelijks transport van en naar Tunesië

Vanuit de Benelux kunnen wij dagelijks transport aanbieden voor complete ladingen en voor groupage hebben wij donderdag als vaste vertrekdag. Vanuit Tunesië kunnen we dagelijks transport van complete ladingen aanbieden en voor groupage hebben we de zaterdag als vaste vertrekdag (Uiteraard kan hier van afgeweken worden).

Wij bieden transport aan van Tunesië naar geheel Europa en andersom. Wij hebben wekelijks vrachtauto’s rijden in onder andere Duitsland, Frankrijk, Spanje, Engeland en uiteraard in Italië.

Kastentrailers, koeltrailers of zeiltrailers

Wij kunnen naar gelang uw wens zowel kasten-, zeilen- of koeltrailers inzetten. Onze kastentrailers hebben een volume van 105m3 en zijn allemaal uitgerust om hangende confectie te laden.

Douaneformaliteiten

Ook de douaneformaliteiten kunnen wij zowel hier als in Tunesië voor u verzorgen.

Betrouwbare partner voor uw transport

Met een 1000 tal overtochten per maand van en naar Tunesië vanuit diverse havens in Europa kunnen wij met een gerust hart zeggen dat wij een zeer betrouwbare partner zijn voor uw transport van en naar Tunesië.

Germanetti Benelux in het kort

  • Specialist in transport van en naar Tunesië
  • Eigen logistiek platform
  • 48 uur levering binnen Tunesië
  • Kastentrailers, koeltrailers of zeiltrailers
  • Douaneformaliteiten

Neem direct contact met ons op voor uw mogelijkheden

Adres Hazeldonk 6452
Postcode 4836 LH
Plaats Breda
Telefoon +31 (0)76 - 530 80 80
E-mail benelux@germanetti.com