Stel uw vraag  

Barcode scanners

Honeywell Scanning & Mobility

Bezoek website

Barcode scanners, printers, RFID en mobiele computers

Barcode scanners

Honeywell Scanning & Mobility is een tak van de bedrijfsgroep Automation & Control Solutions van Honeywell. Wij zijn wereldwijd een van de grootste fabrikanten van barcode scanners, printers, mobiele computers, RFID en heftruck computers. Een deel van het product-gamma is ook geschikt voor gebruik in „cold store“ omgevingen tot -30 °C zoals de Granit™ full-range laser scanner, TectonCS computer en Thor forklift terminals.

Automatische identificatie en gegevensverzameling

Wij werken nauw samen met lokale distributeurs, resellers en integrators om transport- en logistieke bedrijven te assisteren met alle behoeftes omtrent automatische identificatie, gegevensverzameling en mobiele computers. Graag maken we een afspraak om te bespreken hoe we u van dienst kunnen zijn.

Intermec en Vocollect onderdeel van Honeywell

Sinds 2014 zijn Intermec en Vocollect onderdeel geworden van Honeywell. U kunt nu ook bij ons terecht voor industriele en mobiele printers, RFID tags en apparatuur en voice picking. Op de website www.intermec.com vindt u informatie over de producten, referenties, en industrie trend rapportages.

The productivity solution

Onze gebruiksvriendelijke ‘device management software’ staat erom bekend klanten te voorzien van gebruiksgegevens voor het verder optimaliseren van de IT apparatuur en de gebruikers. Tevens maakt de “Remote Mastermind” software het mogelijk om vanuit een centraal punt software updates uit te voeren, preventief onderhoud aan te geven en te functioneren als helpdesk op afstand.

Meer informatie

Voor meer informatie over onze producten of om in contact te komen met een van onze lokale partners belt u direct met Honeywell, 040 290 16 00.

Meer informatie

Voor meer informatie over onze producten of om in contact te komen met een van onze lokale partners belt u direct met Honeywell, 073 - 206 04 00.

Honeywell Scanning & Mobility
Adres Burgemeester Burgerslaan 40
Postcode 5245 NH
Plaats Rosmalen

Businesscases & whitepapers