Stel uw vraag  

Transport en logistiek

Seacon Logistics

Bezoek website

Seacon Logistics

Transport en logistiek

Logistiek dienstverlener met een maritiem karakter

Seacon Logistics is een logistieke ketenregisseur met een maritiem karakter. Het bedrijf is werkzaam in de dienstverlening transport, opslag, overslag, distributie en logistiek. Wereldwijde logistieke vraagstukken worden in samenwerking met partners opgelost door de aanwezigheid in meer dan 75 landen. Via inlandlocaties aan spoor-, weg- en waterterminals wordt het multimodale transportconcept toegepast.

Overseas

Overseas logistics over zee of door de lucht dat doet Seacon van door to door voor FCL, LCL en projectladingen voor zowel import- als exportgoederen. Met  moderne tracking & tracing systemen is Seacon in staat snel, efficiënt en volledig transparant te werken.

Warehousing

Als logistieke ketenregisseur beschikt Seacon over strategisch gelegen inland terminals van waaruit de belangrijkste Europese consumentenconcentraties binnen 24 uur te beleveren zijn. Seacon biedt 125.000 m2 centraal gelegen, geavanceerde dedicated of public warehouse faciliteiten onder douaneverband. Al deze warehouse faciliteiten voldoen aan de modernste eisen op het gebied van Arbo, beveiliging en AEO en zijn flexibel in te richten zowel voor de inzet van mensen als materiaal.

Distributie

Seacon’s inland spoor-, weg- en waterterminals zijn al meer dan 25 jaar hét fundament van waaruit ze opereren. De logistieke dienstverlening zou niet compleet zijn zonder een snelle en efficiënte transportdienst die hierop naadloos aansluit en waarmee goederen beleverd worden tot aan de deur van de klant. Of het nu gaat om trein-, vracht- of binnenvaartverkeer, Seacon gebruikt voor haar Europese distributie, haar netwerk aan vervoerders en modaliteiten.

Supply chain solutions

Het inzetten van intelligente goederen- en informatiestromen speelt een cruciale rol in het behalen van de vastgelegde prestatieniveaus. Als een spin in het web wisselt Seacon  informatie uit met laagdrempelige of juist geavanceerde IT systemen in elke stap van de logistieke keten zoals douane, rederijen, transportorganisaties, banken en de IT systemen van de klanten. Seacon heeft een  ‘Control Tower’ in het leven geroepen, een softwareoplossing welke sturing geeft over de diverse logistieke ketens van de opdrachtgevers. Seacon neemt samen met u procesveranderingsbeslissingen op basis van feiten en afwijkingen. Dit stelt ze  in staat de  dagelijkse running business te besturen, snel duidelijke rapportages voor de klanten te produceren en de logistieke processen van de klanten voortdurend te optimaliseren. Uitganspunt is daarbij altijd beheersing en reductie van de kosten in de supply chain. Die prestatie levert Seacon niet één keer maar elke dag weer.

Seacon Logistics in het kort

 • Overseas Logistics
  - Deep sea
  - Luchtvracht
  - Douane (AEO)
  - Compliance
  - Asian Full Service
 • Warehousing
 • Value added logistics
 • Europese distributie
  - Shortsea
  - Intermodaal
  - Landvracht
 • Supply Chain Solutions

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven?
Neem direct contact met ons op via 077 - 327 55 43!

Adres Celsiusweg 60
Postcode 5928 PR
Plaats Venlo
Telefoon +31 (0)77 - 327 55 43
E-mail sales@seaconlogistics.com