Stel uw vraag  

Europese expeditie

Seacon Logistics

Bezoek website

Seacon Logistics

Europese expeditie

Specialist in Europese expeditie

Seacon Logistics is een logistieke ketenregisseur met een maritiem karakter. Het bedrijf is werkzaam in de dienstverlening transport, opslag, overslag, distributie en logistiek. Wereldwijde logistieke vraagstukken worden in samenwerking met partners opgelost door de aanwezigheid in meer dan 75 landen. Via inlandlocaties aan spoor-, weg- en waterterminals wordt het multimodale transportconcept toegepast.

Europese distributie

Naast overzeese import-, export- en opslag activiteiten verzorgen wij ook de distributie van uw goederen van en naar geheel Europa. Onze ligging aan inland spoor-, water- en wegterminals is al meer dan 25 jaar hét fundament van waaruit we opereren. Onze logistieke dienstverlening zou niet compleet zijn zonder een snelle en efficiënte transportdienst die hierop naadloos aansluit en waarmee we goederen beleveren tot aan de deur van uw klant. Of het nu gaat om rail-, truck- of binnenvaartverkeer, Seacon gebruikt voor haar Europese distributie haar netwerk aan vervoerders en modaliteiten. Zo bieden we voor elke situatie de beste oplossing in prijs, service, transittijd en (milieu)kwaliteit.

De beste oplossing voor ieder transportvraagstuk

 • Seacon onderhoudt duurzame relaties met zorgvuldig geselecteerde vervoerders en  modaliteiten. Door het samenbrengen van grote volumes kunnen we voor u de meest efficiënte oplossing bedingen.
 • Ons eigen Cross Chain Control Center is uitgerust met de modernste technieken en  geavanceerde systemen. Van daaruit coördineren, regisseren en combineren we  goederenstromen van meerdere klanten en vestigingen tegelijkertijd. Zo brengen we  volumes samen, bieden we financieel voordeel en creëren we win-win situaties voor alle partijen.
 • Onze eigen lijndiensten naar bestemmingen als Engeland, Ierland, de Scandinavische landen, Centraal en Oost Europa, Bulgarije, Griekenland en de Zuid Europese landen Spanje, Italië en Portugal met meerdere vertrekken per dag bieden u de hoogst haalbare flexibiliteit. Steden binnen een afstand van 700 km beleveren we binnen 24 uur.
 • Voor alle transporten (LTL, FTL, groupage en projectladingen) kunt u bij Seacon terecht. Onze gespecialiseerde afdelingen bieden u een oplossing voor geheel Europa.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Voor uw bedrijf hangt alles af de juiste goederen op de juiste plaats en tijd, kortom leverbetrouwbaarheid. Dat zijn wij ons terdege bewust. Daarom leggen we onze prestaties vast in KPI’s die we dankzij onze moderne tracking and tracing systemen per zending meten en evalueren. Het is onze manier van doen wat we beloven.

Pro-actieve optimalisatie

Met onze moderne informatietechnieken kunnen we uw zending exact analyseren. Onze logistieke engineers gebruiken deze informatie om:

 • De order intake en afwikkeling te controleren.
 • KPI’s continue te meten en te evalueren.
 • Uw logistieke proces proactief te optimaliseren.

Seacon Logistics in het kort

 • Overseas Logistics
  - Deep sea
  - Luchtvracht
  - Douane (AEO)
  - Compliance
  - Asian Full Service
 • Warehousing
 • Value added logistics
 • Europese distributie
  - Shortsea
  - Intermodaal
  - Landvracht
 • Supply Chain Solutions

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven?
Neem direct contact met ons op via 077 - 327 55 43!

Adres Celsiusweg 60
Postcode 5928 PR
Plaats Venlo
Telefoon +31 (0)77 - 327 55 43
E-mail sales@seaconlogistics.com