Stel uw vraag  

125.000 m2 warehouse

Seacon Logistics

Bezoek website

Seacon Logistics

125.000 m2 warehouse

125.000 m2 warehouse faciliteiten

Seacon Logistics is een logistieke ketenregisseur met een maritiem karakter. Het bedrijf is werkzaam in de dienstverlening transport, opslag, overslag, distributie en logistiek. Wereldwijde logistieke vraagstukken worden in samenwerking met partners opgelost door de aanwezigheid in meer dan 75 landen. Via inlandlocaties aan spoor-, weg- en waterterminals wordt het multimodale transportconcept toegepast.

Warehousing

Als logistieke ketenregisseur beschikken wij over strategisch gelegen inland terminals van waaruit de belangrijkste Europese consumentenconcentraties binnen 24 uur te beleveren zijn. We bieden 125.000m2 centraal gelegen, geavanceerde dedicated of public warehousefaciliteiten onder douaneverband. Al onze warehouse faciliteiten voldoen aan de modernste eisen op het gebied van Arbo, beveiliging en AEO en zijn flexibel in te richten. Zo bieden we maatwerkoplossingen voor uw organisatie.

De juiste kennis en faciliteiten

De schaalgrootte van Seacon stelt ons in staat innovatief en daadkrachtig de meest geschikte dienstenportfolio te ontwikkelen en implementeren voor uw organisatie. We beschikken daarvoor over een afdeling IT & logistical engineering. Onze warehouseprocessen focussen zich op goederenontvangst, AEO-gecertificeerde douanediensten, kwaliteitscontroles, voorraadbeheer, (e-commerce) order fulfillment en het klantspecifiek maken van producten. Data-uitwisseling vindt bij voorkeur elektronisch plaats. Onze moderne orderafhandeling systemen zoals pick-to-light, A-frame picking, pick-to-cart en blue storage geven voor ieder volume het juiste antwoord. Deze warehouse processen zijn de verbindende schakel in uw logistieke keten. Tracking and tracing en transparantie in de keten maken hiervan onderdeel uit. Tenslotte distribueren wij uw goederen tot aan de deur van uw klant. Dat geldt zowel voor B2B- en B2C-activiteiten.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Voor uw bedrijf hangt alles af van leverbetrouwbaarheid. Daarom werkt Seacon binnen haar warehouses onder: ISO-9001, AEO, JIS Z 9901 (Japanese Industrial Standard), Douane-E en Lean&Green.

Seacon Logistics in het kort

 • Overseas Logistics
  - Deep sea
  - Luchtvracht
  - Douane (AEO)
  - Compliance
  - Asian Full Service
 • Warehousing
 • Value added logistics
 • Europese distributie
  - Shortsea
  - Intermodaal
  - Landvracht
 • Supply Chain Solutions

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven?
Neem direct contact met ons op via 077 - 327 55 43!

Adres Celsiusweg 60
Postcode 5928 PR
Plaats Venlo
Telefoon +31 (0)77 - 327 55 43
E-mail sales@seaconlogistics.com