Stel uw vraag  

Logistieke oplossingen

Seacon Logistics

Bezoek website

Seacon Logistics

Logistieke oplossingen

Specialist in Supply Chain Management

Seacon Logistics is een logistieke ketenregisseur met een maritiem karakter. Het bedrijf is werkzaam in de dienstverlening transport, opslag, overslag, distributie en logistiek. Wereldwijde logistieke vraagstukken worden in samenwerking met partners opgelost door de aanwezigheid in meer dan 75 landen. Via inlandlocaties aan spoor-, weg- en waterterminals wordt het multimodale transportconcept toegepast.

Logistieke oplossingen op maat

Seacon hecht waarde aan een langdurig partnership met haar opdrachtgevers. We nemen graag uw operationele zorgen uit handen, we investeren speciaal voor u, in op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij uw specifieke bedrijfsproces. Om dit te bereiken stellen we een vast team van goed opgeleide logistieke account specialisten samen. Samen met u worden exacte behoeftes vastgesteld om het afgesproken prestatieniveau meetbaar en controleerbaar te maken. Daarbij houden we vast aan de kracht van ons multimodale transportconcept waarmee we het milieu ontlasten en de CO2-uitstoot beperken.

Intelligente goederen- en informatiestromen

Het inzetten van intelligente goederen- en informatiestromen speelt een cruciale rol in het behalen van de vastgelegde prestatieniveaus. Als een spin in het web wisselen we informatie uit met laagdrempelige of juist geavanceerde IT systemen in elke stap van de logistieke keten zoals douane, rederijen, transportorganisaties, banken en de IT systemen van onze klanten. Onze warehouse- en transportmanagementsystemen signaleren elke stap die af dreigt te wijken van de in de KPI vastgelegde target. Speciaal hiervoor hebben wij onze ‘Control Tower’ in het leven geroepen, een softwareoplossing welke sturing geeft over de diverse logistieke ketens van onze opdrachtgevers. We nemen samen met u procesveranderingsbeslissingen op basis van feiten en afwijkingen. Dit stelt ons in staat onze dagelijkse running business te besturen, snel duidelijke rapportages voor onze klanten te produceren en de logistieke processen van onze klanten voortdurend te optimaliseren. Uitganspunt is daarbij altijd beheersing en reductie van de kosten in de supply chain. Die prestatie leveren we niet één keer maar elke dag weer.

Innovatie en procesoptimalisatie door logistieke engineering

Naast ons vaste team van logistieke specialisten die zich bezighouden met de dagelijkse operatie, beschikt Seacon over een team van ervaren, goed opgeleide logistical engineers welke nieuwe functionaliteiten initiëren en ontwikkelen. Tevens verbeteren zij bestaande processen op eigen initiatief, op aangeven van onze interne organisatie dan wel op verzoek van de klant. Zij hebben uitgebreide kennis van de allernieuwste logistieke technieken, toegang tot rapportages en specialistische ervaring om zich een goed inzicht in uw logistieke proces te verschaffen. Zo ontstaat voordeel voor alle betrokken partijen. Op deze afdeling wordt ook de werking van onze ISO 9001, JIS, en AEO kwaliteitssystemen actief gecontroleerd en verder uitgebouwd.

Seacon Logistics in het kort

 • Overseas Logistics
  - Deep sea
  - Luchtvracht
  - Douane (AEO)
  - Compliance
  - Asian Full Service
 • Warehousing
 • Value added logistics
 • Europese distributie
  - Shortsea
  - Intermodaal
  - Landvracht
 • Supply Chain Solutions

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven?
Neem direct contact met ons op via 077 - 327 55 43!

Adres Celsiusweg 60
Postcode 5928 PR
Plaats Venlo
Telefoon +31 (0)77 - 327 55 43
E-mail sales@seaconlogistics.com