Stel uw vraag  

B. ter Riele Transporten

Bekijk meer

Koeltransport Ter Riele Transporten

Geconditioneerd transport

Geconditioneerd vervoer

Een groot gedeelte van het wagenpark is geschikt voor koeltransport, geconditioneerd vervoer waarbij de temperatuur gecontroleerd en geregeld wordt. Zo worden temperatuurgevoelige sierteeltproducten, zoals snijbloemen en kamerplanten, in alle jaargetijden verantwoord vervoerd.

Levensmiddelenbranche

Ook zijn wij dagelijks voor verschillende opdrachtgevers in de levensmiddelenbranche actief in het transport van bederfelijke waren.

Van groot tot klein

Of het vervoer nou onderdeel is van systeemlogistiek, regulier transport van en naar distributiecentra of rechtstreeks naar de detaillist, we kunnen het verzorgen.

Voertuigen

Vrijwel al onze voertuigen hebben een laadklep zodat laden en lossen altijd mogelijk is, ook op adressen waar geen docks zijn. Er wordt gebruik gemaakt van opleggers met of zonder gestuurde assen en motorwagens met of zonder aanhangwagen, zodat ieder adres bereikbaar is. Ook voor spoedvrachten kunt u een beroep op ons doen.

Uw hoofd en producten koel houden?

Kunnen we u helpen het hoofd en uw producten koel te houden? Zoekt u een transporteur die snel een oplossing kan organiseren, of het nu gaat om eenmalig een pallet of regelmatig grote aantallen? Neem dan meteen contact op via 055-301 1372.

Bezoek website

Neem direct contact met ons op:

Vestiging Wilp
Adres Withagenweg 40
Postcode 7384 SB
Plaats Wilp
Telefoon +31 (0)55 - 301 13 72
E-mail info@terriele.nl
 
Vestiging Bemmel
Adres Nijverheidstraat 41
Postcode 6681 LN
Plaats Bemmel
Telefoon +31 (0)26 - 326 30 20
E-mail info@terriele.nl