Stel uw vraag  

Opslag gevaarlijke stoffen

Ter Riele Opslag

Bezoek website

Opslag gevaarlijke stoffen

Chemical Warehousing (PGS-9 en PGS-15)

Veiligheid door risicobeperking

Regelgeving verandert met de tijd. Ook eisen rondom gevaarlijke stoffen worden steeds verder aangescherpt. Voor het vervoer over de weg bestaat het ADR, regels rondom het opslaan van gevaarlijke stoffen zijn vastgelegd in de Publicatiereeks Gevaarlijke Stoffen (PGS). Met het oog op de toekomst is geïnvesteerd in de nieuwbouw van een loods die ruimschoots aan de regelgeving voldoet.

PGS-15 vergunning

Bij Ter Riele Opslag B.V. is het mogelijk om (verpakte) brandbare en oxiderende stoffen, bijtende stoffen en diverse gevaarlijke stoffen op te slaan (Klasse 2, 3, 8 en 9 verpakkingsgroepen II en III).

Voorbeelden? Brandbare vloeistoffen, spuitbussen, reinigingsmiddelen, bestrijdingsmiddelen en producten die oplosmiddelen bevatten zoals lijm, verf en inkt.

Registratie en voorraadbeheer

De aanwezige gevaarlijke stoffen worden geregistreerd met behulp van een digitaal voorraadbeheersysteem. Ook de opdrachtgever heeft via dit systeem vierentwintig uur per dag een actueel overzicht van (eigen) opgeslagen producten. Zo blijft voorraadbeheer ook op afstand eenvoudig en duidelijk.

Digitale opdrachten

Ook kunnen via het systeem, op ieder moment van de dag, digitaal inslag- uitslag- en transportopdrachten worden ingevoerd. Het vervoer kan door Ter Riele Transporten worden gedaan, of door een vervoerder van uw keuze. Natuurlijk kunt u ook gewoon bellen.

Contact en advies

  • Heeft u eenmalig, tijdelijk of permanent behoefte aan extra opslagmogelijkheid?
  • Zoekt u een logistieke partner voor ontvangst, opslag en verzending van uw artikelen?
  • Wilt u weten of uw producten moeten worden opgeslagen onder PGS-15?

Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij maken graag een afspraak om u een rondleiding te geven, uw wensen te bespreken en u, indien gewenst, een voorstel aan te bieden. U bereikt ons rechtstreeks via 055-3011372 en info@terriele.nl

Bezoek website

Neem direct contact met ons op:

Vestiging Wilp
Adres Withagenweg 40
Postcode 7384 SB
Plaats Wilp
Telefoon +31 (0)55 - 301 13 72
E-mail info@terriele.nl
 
Vestiging Bemmel
Adres Nijverheidstraat 41
Postcode 6681 LN
Plaats Bemmel
Telefoon +31 (0)26 - 326 30 20
E-mail info@terriele.nl