Stel uw vraag  

B. ter Riele Transporten

Bezoek website

Transportbedrijf B. ter Riele Transporten

Met vestigingen in Bemmel en Wilp

B. ter Riele Transporten is opgericht in 1927 en is nog steeds een echt familiebedrijf. Inmiddels neemt de vierde generatie geleidelijk het roer over. De bedrijfscultuur is gemoedelijk en de organisatiestructuur kenmerkt zich door korte lijnen. De bedrijfsleiding is vaak te vinden op de werkvloer en draait in piekperiodes regelmatig mee in het transport.

Het bedrijf dankt zijn langjarige bestaan aan de zeer betrokken bedrijfsleiding en medewerkers, en aan het accuraat inspelen op klantwensen en veranderende markten. Ter Riele Transporten kent een laag werknemersverloop en de leeftijdsspreiding is groot, van stagiaires tot en met gepensioneerde chauffeurs die nog wel een rit willen doen, en alles daartussen.

Takken van sport

We zijn voornamelijk actief in de deelmarkten sierteelt transport, koeltransport, veevervoer en verhuizingen. Daarnaast is in 2016 een nieuwe opslagloods in gebruik genomen voor de opslag van verpakte gevaarlijke stoffen (PGS-15).

Vestigingen in Wilp en Bemmel

Voor de specialismen die wij in huis hebben kunnen wij vervoer en logistiek op maat en vooral op tijd garanderen. De locaties van onze vestigingen, Wilp en Bemmel, aan de hoofdverkeersaders van Nederland en Europa, dragen hier duidelijk aan bij.

Doen wat je zegt

Wij streven ernaar om topkwaliteit dienstverlening te leveren, dat afzender en ontvanger erop kunnen rekenen dat de handel tijdig en in goede orde overkomt. Zeggen wat je doet, en vooral doen wat je zegt is bij ons de standaard.

Kwaliteitskeurmerken

De volgende kwaliteitskeurmerken zijn ons verleend:

  • TLN Keurmerk Transport en Logistiek, algemeen en specialisme Sierteelt
  • Keurmerk Paychecked in Transport , naleving CAO en operationalisering van ketenaansprakelijkheid t.b.v. Wet Aanpak Schijnconstructies
  • QS, kwaliteitssysteem voor veevervoer

Kennismaken

Wilt u kennismaken met de mensen achter een modern bedrijf met een lange historie, kom langs aan de Withagenweg 40 te Wilp, neem contact op via 055- 301 1372 of bezoek onze website.

Bezoek website

Neem direct contact met ons op:

Vestiging Wilp
Adres Withagenweg 40
Postcode 7384 SB
Plaats Wilp
Telefoon +31 (0)55 - 301 13 72
E-mail info@terriele.nl
 
Vestiging Bemmel
Adres Nijverheidstraat 41
Postcode 6681 LN
Plaats Bemmel
Telefoon +31 (0)26 - 326 30 20
E-mail info@terriele.nl

Aanvullende informatie