Stel uw vraag  

B. ter Riele Transporten

Bekijk meer

Sierteelt transport

Geconditioneerd transport bloemen en planten

Ter Riele Transport als ketenpartner voor de sierteeltsector

Ter Riele bedient alle ketenpartijen in de sierteeltsector. Wij vervoeren bloemen en planten van de kweker naar alle vestigingen van Flora Holland en naar Plantion, en rechtstreeks naar groothandel, tuincentra en detaillisten. Wij kunnen daarnaast voor onze relaties het beheer verzorgen van alle typen rolcontainers die in de sierteelt worden gebruikt (huur en administratie). Daarnaast hebben wij het keurmerk TLN met specialisatie Sierteelt.

Wagenpark

Het wagenpark bestaat uit zowel trekker-trailercombinaties als motorwagen-aanhangwagencombinaties, zodat de inzet van materieel kan worden aangepast aan het vervoersaanbod én de bereikbaarheid van de klant. Bijkomend voordeel is dat er meerdere LZV’s kunnen worden samengesteld zodat er nog efficiënter kan worden vervoerd. Zo wordt er bespaard op kosten en worden wegennet en het milieu minder belast.

Logistieke partners

Sinds 2015 is Ter Riele deelnemer in Greenport Logistics, een collectief van gerenommeerde sierteeltvervoerders. Door vergaande samenwerking realiseren we op efficiënte wijze landelijk dekkende logistiek. Ook zijn wij bij het CAAC aangesloten om de interne logistiek binnen FloraHolland Aalsmeer efficiënt af te wikkelen.

Vestigingen in Wilp en Bemmel

Ter Riele Transport is sinds de oprichting in 1927 gevestigd aan de Withagenweg 40 in Wilp. Sinds 2012 is Sannatrans onderdeel van Ter Riele Transporten, de vestiging is aan de Nijverheidsstraat 41 in Bemmel. Beide vestigingen verzorgen de transportplanning en administratie voor hun eigen gebied, waarbij door de vestigingen uiteraard wordt samengewerkt waar mogelijk.

Contact

Wilt u uw wensen en onze mogelijkheden bespreken, neemt u dan contact op. U bereikt de vestiging Bemmel telefonisch via 026-326 3020 en Wilp via 055-301 1372. Of bezoek onze website.

Bezoek website

Neem direct contact met ons op:

Vestiging Wilp
Adres Withagenweg 40
Postcode 7384 SB
Plaats Wilp
Telefoon +31 (0)55 - 301 13 72
E-mail info@terriele.nl
 
Vestiging Bemmel
Adres Nijverheidstraat 41
Postcode 6681 LN
Plaats Bemmel
Telefoon +31 (0)26 - 326 30 20
E-mail info@terriele.nl