Stel uw vraag  

Logistieke software

WICS

Bezoek website

WICS

Innovatieve logistieke software

Succesvol sinds 1990

Sinds 1990 ontwikkelt en implementeert WICS innovatieve logistieke software en past haar oplossingen succesvol toe. WICS is bekend in de markt als leverancier van het WICS WMS (Warehouse Management Systeem) en de nieuwste WELPP magazijnsoftware.

We delen onze kennis en ervaring

Al jaren wordt het WICS WMS (Warehouse Management Systeem)  gezien als dé standaard in de e-commerce logistiek. Maar ook in andere branches heeft het product zich bewezen, naast het brengen van de logistieke kennis. Door de jarenlange ervaring in alle denkbare omgevingen hebben de medewerkers van WICS namelijk veel kennis opgedaan, waarmee zij uw onderneming graag naar een hoger logistiek niveau brengen.

Een gebruiksvriendelijk WMS

Het WICS WMS (Warehouse Management Systeem) is een geavanceerd, gestandaardiseerd en gebruiksvriendelijk WMS dat geschikt is voor beperkte tot omvangrijke logistieke oplossingen. Tevens zijn uitgebreide maatwerkoplossingen mogelijk. Met de geïntegreerde Multichannel software kan de voorraad uitgebreid worden met voorraad van deelnemende bronnen, zoals winkels, fabrikanten of leveranciers. We noemen dit “voorraad in de cloud”.

Webshoplogistiek

Voor snelgroeiende webshops en kleine e-Fulfilment partijen wordt de WELPP magazijnsoftware aangeboden, een 100% standaard WMS gericht op e-Commerce. Dit intuïtieve WMS is een uitstekend voorraadsysteem om te starten met het optimaliseren van webshoplogistiek.

Waarom WICS?

Wilt u meer grip op uw activiteiten in het magazijn en de servicegraad richting uw klanten verhogen? Zoekt u een systeem voor uw logistieke operatie, maar ook de extra kennis en ervaring om uw logistiek naar een hoger plan te tillen? WICS staat voor u klaar.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact op met de experts van WICS:

Adres Havenstraat 32
Postcode 4251 BC
Plaats Werkendam
Telefoon +31 (0)183-507020
E-mail info@wics.nl